Lila läderjacka-idéer

När det gäller läderjackorna är det ingen tvekan om att den svarta är den mest populära bland dessa färger av alla slag. Men missa inte det roliga, men prova inte läderjackor i mindre populära färger. De kan också få dig att se väldigt bra ut och viktigare och unikare. Idag ska jag prata om den feminina och snygga lila skinnjackan. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några riktigt bra lila läderjacka-outfitidéer. Låt oss hoppa direkt in.

Lila skinnjacka med svart topp och smala jeans


källa

Att bygga en snygg outfit runt den lila skinnjackan är inte riktigt svårt, eftersom jackan ser väldigt snygg och snygg ut på egen hand. För att uppnå det här coola utseendet kan du kombinera den med en svart snörblus för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och svarta remmar i klackarna för att göra det här fantastiska utseendet.

Lila skinnjacka med grå t-shirt och silver sammet kjol

lila läderjacka grå t-shirt silver sammet kjol
källa

Du kan definitivt bygga en feminin outfit runt den lila skinnjackan. Som ett exempel kan du bära den med en grå t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med en minikjol i sammet i silver för att avslöja några ben. Slutligen ha på dig ett par grå mockaskor för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Lila jacka med vit T-shirt och mörkblå skinny jeans

lila jacka vit t-shirt mörkblå skinny jeans
källa

Om du inte vet hur du utformar en lila skinnjacka kan du bara behandla den som en svart skinnjacka. Det är bara lite mer feminint och inte så mörkt. Du kan till exempel para ihop den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans som med en svart jacka. För skorna kan du bära svarta mockaskor för att se snygga och feminina ut.

Läderjacka med lila skiftklänning och halsduk

Läderjacka lila skiftklänning halsduk
källa

Detta är en mycket fin och attraktiv lila outfit. För att uppnå detta kan du bära en lila skiftklänning med en kort och figurkramande lila skinnjacka. Du vill också bära en lila stickad halsduk för att göra outfit ännu mer feminint. Om du inte vet hur du ska avsluta, para ihop dessa bitar med svarta strumpor och svarta mockaknäskor.

Lila skinnjacka med vit spets topp och rosa veckad kjol

lila läderjacka vit spets topp rosa veckad kjol
källa

Här är en uppfriskande outfit som har en snygg touch tack vare den lila skinnjackan. För att uppnå detta underbara utseende kan du helt enkelt para ihop skinnjackan med en vit spets topp och en rodnande rosa veckad midikjol. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för skorna för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Lila skinnjacka med svart t-shirtklänning

lila läderjacka svart t-shirt klänning
källa

För ett ungdomligt och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt para ihop en lila skinnjacka med en svart t-shirtklänning. För skorna kan du bära svarta läderstövlar i knähöjd för att ge stilen till det övergripande utseendet.

Lila motojacka med svarta skinny jeans

lila motojacka svarta skinny jeans
källa

För att se snygg och lite unisex ut, kan du bära en figurkramande lila skinnjacka med en svart t-shirt. Dragkedja i läderjackan så att den ser cool och unik ut. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Den lila skinnjackan kan bytas ut mot en svart. I det här fallet ser båda bra ut, medan lila ser lite djupare och mer feminin ut.

Använd den med en lila stickad tröja och svarta skinny jeans

lila stickad tröja svarta skinny jeans
källa

För att uppnå ett mycket unikt och snyggt utseende, här är en outfit att tänka på. För att uppnå detta utseende, slå ihop en lila kabeltröja med en mörklila skinnjacka till toppen. Använd den med svarta skinny jeans och ljusgrå mockaskor för att avsluta din outfit i stil. Du kan bära en floppy hatt för att ta denna outfit till nästa nivå.

Ljuslila skinnjacka med vit linne och jeans

ljus lila läderjacka vita linne
källa

Här är en väldigt baggy och något unisex look. Det är bara ett ovanligt men ändå mycket elegant sätt att klä sig på. För att uppnå detta kan du bära en överdimensionerad vit linne med en figur-kramande ljuslila skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta baggy jeans och vita sneakers för en snygg och avslappnad finish.

Bär den med en svart miniklänning med spetsar

Miniklänning i svart spets
källa

För en lågmäld outfit, para bara ihop en mörklila läderjacka med en svart tvåfärgad miniklänning. Kombinera den med svarta, spetsiga tåklackar med eleganta silverfärgade detaljer. En svart läderkopplingsväska är ett elegant tillskott till din outfit.

Använd den med en lila stickad tröja med en mock-halsringning

stickad tröja med lila mock-hals
källa

Låt oss nu titta på en lila-på-lila outfit. Den lila stickade tröjan med en stand-up krage kombineras här med en mörklila läderjacka. Kombinera dessa vackra lila bitar med svarta byxor och svarta klackar med öppen tå med fotledsremmar för en stört och elegant outfit.

Lila skinnjacka med rosa läderbyxor

lila jacka rosa läderbyxor
källa

Denna outfit tar bärandet av läder på läder till en helt ny nivå. Det är inte din typiska svarta läderjacka och svarta läderbyxor. I det här fallet kombineras en lila skinnjacka med neonrosa läderbyxor. Koppla ihop dem med svarta fransade stövlar och en svart blus för att se kreativ och vacker ut.

Lila skinnjacka med vit topp och jeans

lila läderjacka vita jeans
källa

För ett mer uppfriskande utseende kan du para ihop en lila skinnjacka med vita bitar. Använd till exempel den lila jackan med en vit västtopp och vita skinny jeans för att se elegant och feminin ut. Koppla ihop dem med lila klackar med öppen tå för att göra kläderna eleganta.

Bär den med en grå turtleneck-turtleneck

grå turtleneck tröja med turtleneck
källa

Denna lila läderjacka är så lätt att den till och med kan kallas rosa. Oavsett kan du skapa ett feminint och snyggt utseende genom att para ihop den med en grå turtleneck, svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter.

Lila skinnjacka med grå crop top och blå jeans

lila läderjacka grå crop top blue jeans
källa

För en sexig och konstnärlig lågmäld look kan du bära en grå crop topp med en lila skinnjacka för toppen. Använd den med blå skinny jeans, svarta ballerina-lägenheter och en svart filthatt för att avsluta din outfit i stil.

Här är några av de bästa idéerna i lila läderjacka som jag kunde hitta åt dig. Om du gillar läderjackor och bara bär svarta läderjackor. Låt oss prova en lila och utvidga ditt outfit-spel. Det blir kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*