Leopard Print Boots Outfit Idéer

Leopard Print Boots Outfit Idéer

För dig som inte vill ha leopardtryck på grund av ditt dåliga första intryck skriver jag detta blogginlägg för att få dig att tänka. Vi har länge passerat dagarna för människor som bär överdrivna kläder eller skor med leopardtryck. Vi befinner oss nu i en era där vi försöker att naturligt integrera dessa bitar i våra kläder. Idag ska jag prata om hur man utformar leopardkängorna på ett vackert och naturligt sätt. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt bra outfitidéer för stövlar med leopardtryck. Låt oss komma in direkt.

Burgundy tröja med båthals och ankelkängor med leopardmönster

vinröd tröja med båthalsringning och leopardmönster
källa

Av alla olika typer av leopardtrycksstövlar är ankelstövlarna de enklaste att forma och ta av. För att uppnå detta avslappnade och feminina utseende kan du till exempel ha på dig en burgundy-färgad stickad tröja med båthalsring och en figurkramande minikjol med crepe veck. Kombinera dem med ett par stövlar med leopardtryck för en feminin touch.

Ankelkängor i leopardmönster, skinnjacka och skiftklänning

Stövletter med skiftklänning i leopardmönstrad skinnjacka
källa

Du kan också ha på dig ett par leopardkängor som har en sval mörk look för att krydda saker lite. Till exempel kan du först skapa en cool och mörk outfit genom att bära en svart skinnjacka med en svart mini-skiftklänning. Koppla sedan ihop dem med ankelkängor med leopardmönster för att komplettera denna anmärkningsvärda outfit.

Crepe-lång ullrock med ankelkängor i leopardmönster

Ankelstövlar med lång kappa i ullrock med leopardtryck
källa

Det är fantastiskt att modevärlden har flyttat till en punkt där vi kan bära ett par cheetah-stövlar som en del av en arbetsdräkt och se snygga och professionella ut. För att uppnå detta kan du bära en vit skjortklänning med en ullrock i crepe-längd. Koppla ihop dem med ankelkängor med leopardmönster för att se smala, snygga och eleganta ut.

Bär den med en vit kavaj och svarta smala byxor

vit blazer svart avloppsrör byxor
källa

Här är en annan mycket kreativt designad outfit. Den här gången är det ett färgstarkt utseende. Du kan också ha en vit kavaj med en färgglad skjorta med blommaknappar. Kombinera dem med svarta smala byxor och ankelkängor med leopardmönster. Bär en brun läderhandväska för att se ännu mer elegant ut.

Använd den med en himmelblå lång trenchcoat med smala jeans

himmelsblå skinny jeans med lång trenchcoat
källa

Mycket ofta klär vi grått och avslappnat på vintern. Men du kan också bli uppdaterad för att få dig att känna dig lyckligare. Som ett exempel kan du bära en himmelblå lång trenchcoat över en ljusblå turtleneck. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ankelkängor med leopardmönster. Det är bara fantastiskt att se hur stövlar med leopardtryck passar in i en glad och uppfriskande outfit.

Bär den med en svart överdimensionerad läderjacka och smala jeans

svart överdimensionerad skinnjacka skinny jeans
källa

Här är ett helt annat sätt att bära en svart skinnjacka. Det är en överdimensionerad outfit som gör att outfit verkar mindre mörkt och lite luftigare. Du kan para ihop den med en svart tröja och svarta skinny jeans. Använd stövlar med leopardmönster för skorna för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Bär med svart kavaj & knapp upp skjorta

svart kavajskjorta med knappar
källa

För att uppnå ett snyggt och snyggt affärsavslappnat utseende, överväga denna coola outfit. På toppen bär du en smal svart skjorta med knappar och en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ankelkängor med leopardmönster. Du kan till och med ha en leopardtryckskoppling för att se super chic ut.

Knähöga stövlar med leopardmönster och crepe chunky kabelstickad tröja

knähöga stövlar med leopardmönster, crepe klicktröja
källa

För ett glamoröst utseende kan du använda tricket att bära en tjock topp med smal botten. Som ett exempel kan du bära en tröja med grovkornig, crepe-färgad stickning. Det ska vara tillräckligt långt för att se ut nästan som en tröja klänning. Kombinera den med svarta leggings och knähöga stövlar med leopardmönster för att se helt vackra ut.

Ankelkängor i leopardtryck och en kappa i ullrock

Ankelstövlar i crepeull med leopardmönster
källa

Här är en mycket enkel, iögonfallande men ändå vacker modell som du enkelt kan ta av dig som vinterdräkt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart turtleneck och turtleneck och svarta skinny jeans. Bär den med en lång crepeullrock och avsluta med ett par stövlar med leopardtryck.

Använd den med en svart skinnjacka med en rosa chiffong v-ringad blus

svart läderjacka rosa chiffongblus med V-ringning
källa

För att se smal och cool ut med en feminin touch kan du bära en ljusrosa chiffongblus med V-ringning och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par stövlar med leopardtryck.

Bär den med Camel Wool Coat & Boyfriend Jeans

Boyel jeans med kamelullrock
källa

För de av er som kan bära jeans på jobbet, här är en elegant outfit som är lite grov. För att uppnå detta kan du bära en vit skjorta med knappar och en svart tröja med scoop-hals. Bär en kamellängd ullrock över den. Bär sedan rippade pojkvänjeans för att lägga lite uthållighet i kläderna. Gör din outfit komplett med ankelstövlar med leopardmönster för att ge lite färg till utseendet.

Stövlar med leopardtryck och klackar i elfenbenblus och filthatt

högklackade stövlar med leopardmönster, elfenbenblå filthatt
källa

För ett luftigt och lite konstnärligt utseende kan du bära en elfenbenslinnblus med blå skinny jeans. Koppla ihop dem med korta stövlar med leopardtryck. Bär framförallt en svart filthatt för att lägga till en konstnärlig touch.

Knähöga regnstövlar med leopardmönster och ljusgrön kofta

Knähöga regnstövlar med leopardmönster och ljusgrön kofta
källa

På regniga eller till och med snöiga dagar är det både praktiskt och trevligt att ha på sig ett par regnstövlar med knähöga leopardmönster. För att utforma kan du bära en svart tröja, mörkblå skinny jeans, en limejacka och en leopardmönstrad halsduk i imiterad päls.

Ankelstövlar med leopardmönster och svart motojacka och T-shirt med tryck

Ankelbotar i leopardmönster, svart t-shirt med motojacka
källa

För en cool och tuff look kan du bära en svart tryckt t-shirt med en svart lädermotojacka för toppen. Bär dem med marina skinny jeans och ankelkängor med leopardmönster för att ge en feminin touch till din outfit.

Hoppas att du gillar idéerna om leopardtrycksstövlar jag just delade med dig. Jag vet att en del av er kan tycka att det är lite obehagligt att ha på sig leopardtryck. Jag skulle verkligen rekommendera dig att prova det eftersom jag tycker att det är nästan bra att testa gränsen för din komfortzon. Du kan alltid gå tillbaka och prova andra saker om det inte fungerar bra för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*