Leopard Heels Outfit Idéer

Leopard Heels Outfit Idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar leopardklackarna, vilket kan få dig att se väldigt ladylik och mogen ut. Förväxla inte ”mogen” med ”gammal”. Att se mogen betyder att se enkelt, elegant och attraktivt ut. För de av er som är rädda för att testa leopardavtryck bör ni tänka två gånger. Leopardklackarna är inte så svåra att forma och dra av som det verkar. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina idéer för leopardklädsel till dig. Låt oss titta på dem nu.

Rosa stickad tröja med blå jeans och leopardklack


källa

För att starta listan med mogna och feminina outfitidéer, låt mig först visa dig en vacker och iögonfallande business casual outfit. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en chockerande rosa stickad tröja med marina skinny jeans. För resten av kläderna, ha ett par leopardklackar och en svart och guldhandväska.

Vit tröja med svarta jeans och leopardklack

vit tröja med svarta jeans och leopardklackar
källa

Här är en annan trevlig casual casual outfit. Den här gången är det mer uppfriskande och mysigt som du kanske vill prova. För att uppnå det här utseendet kan du ha en vit chunky tröja avslappnad på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par leopardklackar för skorna. Lägg till en brun axelväska i läder för att göra det fantastiska utseendet.

Vit ärmlös blus med rippade mörka jeans

vit ärmlös blus med rippade mörka jeans
källa

Du kan också bära leopardklackarna som en del av din street outfit. Använd till exempel en vit ärmlös t-shirt ovanför. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med ett rippat knä. För skorna, ha ett par klackar med öppna tå med leopardtryck för en uppfriskande och damliknande look. Du kan också lägga till en svart läderryggsäck för att se snygg och ungdomlig ut.

Blå jeansjacka med vit knäppt linneskjorta

blå jeansjacka med vit linneskjorta med knappar
källa

För att se snygg, luftig och elegant ut på jobbet är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med avslappnad passform och en blå pojkvänjacka på toppen för snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par spetsiga klackar med leopardtryck för skorna. Lägg till en stor brun handväska i läder för att göra utseendet komplett.

Svart stickad tröja med förkortade, smala byxor

svart, kramad stickad tröja med korta byxor i avloppsröret
källa

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att bära en helt svart outfit. För att till exempel uppnå detta speciella utseende kan du bära en svart stickad tröja ovanpå. Kombinera den med svarta, smala, beskurna byxor. Bär ett par leopardmockaskor med spetsiga skor för att göra din outfit komplett.

Blushrosa longline-kappa med svart tröja

Rouge rosa longline ullrock med svart tröja
källa

För att forma denna snygga och luftiga outfit att ha på kontoret, här är vad du vill göra. Bär en svart tröja med en rödrosa ullrock på toppen. Team dem med ljusblå skinny jeans med ett rippat knä. Använd ett par leopardklackar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Kungsblå kavaj med leopardklack

kungsblå kavaj med leopardklackar
källa

För att uppnå denna snygga och attraktiva outfit kan du bära en kungsblå kavaj med en svart linne med en halsringning på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par högklackade leopardläder med spetsiga tår för att slutföra kläderna.

Blush Pink Belted Wool Coat med svarta skinny jeans

Blushing rosa ullrock med bälte och svarta skinny jeans
källa

Det här är en ganska mysig och elegant affärsformell outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ribstickad tröja med hög hals och en rodnande rosa ullrock med ett långt bälte. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par leopardklackar för skorna för en feminin touch för att komplettera utseendet.

Mörkblå chiffongblus med gröna skinny jeans

Marinblå chiffongblus med gröna skinny jeans
källa

För att se ut damlik, avslappnad och elegant samtidigt, prova den här outfit. För toppen kan du bära en mörkblå chiffongblus med en avslappnad passform över en svart t-shirt med en urringning. Koppla ihop dem med gröna skinny jeans. Använd ett par leopardklackar för skorna för att ge stil till kläderna.

Svart kortärmad blus med blommiga shorts med smal passform

svart kortärmad blus med beskuren byxa med blommönster och smal passform
källa

För att uppnå detta iögonfallande utseende kan du bära en svart t-shirt med beskurna slim fit-byxor med blommönster i svart och rosa. Koppla ihop dem med ett par leopardklackar för att se feminina ut. Bär nu en svart skinnjacka och en röd läderhandväska för att göra din outfit mer iögonfallande.

Vit chiffongblus med svarta skinny jeans och leopardklack

vit chiffongblus med svarta smala jeans och leopardklackar
källa

För att skapa detta snygga och uppfriskande utseende kan du bära en vit chiffongblus med svarta skinny jeans. Använd ett par leopardklackar för att se skarpa och eleganta ut. För resten av kläderna kan du bära en rosa skinnjacka och svart läderhandväska för att göra kläderna kompletta.

Vit, tjock stickad tröja med ljusblå, rippade pojkvänjeans

vit, grovstickad tröja med ljusblå pojkvänjeans
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och snygga minimala streetoutfit kan du bära en vit tjock stickad tröja som fokus för din outfit. Koppla ihop den med förstörda ljusblå manschettjeans. Bär ett par klackar med öppna tå med leopardtryck och en matchande leopardtryckskoppling.

Blushrosa longline-kofta med vit V-ringad t-shirt och leopardklack

rodnande rosa longline-kofta med vit V-ringad t-shirt och leopardklackar
källa

För att forma denna mysiga business casual outfit kan du bära en rodnande rosa långjacka med en vit V-ringad blus. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par klackar med leopardtryck för att göra skorna kompletta.

Hoppas att du gillar idéerna om leopardklädsel som jag just presenterade för dig. Se om du gillar den mogna och feminina känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*