Lego-kompatibla förvaringsmöbler

Var du ett LEGO-fan när du var liten? Har du barn som älskar det nu? Om du svarade ja på någon av dessa frågor kan jag ge dig en fantastisk samling möbler och jag är säker på att du kommer att älska det!

Här är en samling förvaringsartiklar för ditt hem från det italienska företaget Nine Associati. Alla har ytor som rymmer LEGO-delar – i vilken mängd som helst. Bedårande, eller hur? Det finns två olika bitar, var och en i tre storlekar, så att du kan hitta något som passar ditt utrymme perfekt.

Den första förvaringsartikeln är en öppen förvaringsdel med en vit utsida och en gul insida på höga ben. Den andra delen är ett vitt förvaringsutrymme med två stängda och ett öppna förvaringsutrymmen i grafitgrå. Båda delarna täcks av Corian och CNC miles för att ge knoppar. Föremålen ger både visnings- och lagringsutrymme, men mer än så – de ger timmar av roligt och täcker dem med Lego-bitar!

Sådana möbler är perfekta för familjer med barn, eftersom dina barn kommer att hållas upptagna under lång tid, och du kan också delta i det roliga. Placera dessa föremål var du vill, till exempel i köket eller vardagsrummet. Du kan göra saker medan dina barn är upptagna.

Unika LEGO-kompatibla förvaringsmöbler - DigsDi
Amazon.com: Lego-kompatibelt bord med inbyggd Lego-lagring.
Amazon.com: Brick Nation Lego-kompatibelt bord med förvaring för.
SPECIAL EDITION LEGO BORD!  LEGO-KOMPATIBLA IKEA-BORD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*