Leggings för kvinnor

Leggings för kvinnor

Leggings är elastiska och mycket snäva byxor med en mängd olika användningsområden. De är underbara i kallt väder när du bär långa johns, och när du tränar är de populära i gymmet på grund av rörelsefriheten.

Klassificering av kategorin leggings

Även om de diskuteras hett – leggings är en oumbärlig del av modevärlden och uppträder om och om igen med vacker regelbundenhet. Namnet kommer från det engelska benet för benet. ”Leggings” kan troligen översättas som ”gäng”, men det låter inte särskilt modernt.

Klipp, material och längd

Denna typ av benkläder kan ses särskilt på ett tätt säte – överallt. Tygets lika imponerande stretch och anpassningsförmåga uppnås genom användning av Lycra och nylontyger syda med elastiska trådar. Det finns leggings i olika längder. Om

  • som en Capri-modell för kalv
  • i cyklistskärningen (fållen slutar strax ovanför knäet) eller
  • som heta byxor –

De passar alltid som en andra hud och säkerställer maximal komfort.

möjliga kombinationer

Den perfekta användningen för leggings är inom sport. Rörelsefriheten är inte begränsad, inga flytande textilier täcker idrottarens kropp framför domarna, svett absorberas omedelbart och släpps ut på utsidan. Enkelheten och den höga funktionaliteten stod inte i vägen för leggingsna triumf i vardagen – tvärtom.

På de trendigt ganska experimentella 80-talet användes leggings med stor entusiasm för sneakers eller pumpar, i kombination med nylonkläder eller stora skjortor och var till och med acceptabla som affärskläder. (Men bara med en passande seriös topp och bara på kvinnans sätt.)

Förmodligen bäraren som sätter sina välformade ben i rätt ljus med leggings. I kombination med avslappnade tröjor som användes i extra längd lyckades de skarpa leggingsna till och med ett litet trick genom att på ett smart sätt distrahera från den lilla magen.

Upp till 47% rabatt på Marika Pocket Legging med Plus |  Groupon Goo
Hög midja träningsbyxor - Kvinnor |  Tommie Copp
Amazon.com: Sweat Shaper kvinnors leggings, kompression bantning.
Pin på Spandex Costu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*