Latex stövlar för kvinnor

Latex stövlar för kvinnor

Latexstövlar anses inte vara vanliga skor, men är bland de skor som kan väcka erotiska föreningar eller lust hos vissa människor. Denna betydelse i erotik tilldelas vanligtvis även vissa bootmodeller, särskilt för kvinnor, beroende på deras lutning högklackat eller ännu högre klackar måste ha. Föredragna material Vågor av lack eller latex avsedd. Latexstövlar och latexskor används särskilt i fetischscenen, i BDSM-scenen och bland professionella sexarbetare. De bärs sällan i vardagen.

Naturliga material för ett strålande utseende

Latex är i grunden en Samlingsbegrepp för olika material, hur

Det vanligaste är namnet på naturligt förekommande naturlig latexErhållen från mjölksaften av ett gummiträd eller gutta-perchaträd. En syntetisk produktion av latex är också möjlig. Materialet används för tillverkning av skyddskläder, men också för dräkter eller latexmode samt skor, stövlar, så kallade stövelbyxor eller tillbehör som handväskor, strumpor och handskar. Särskilt i gummifetischismscenen spelar latexmode en viktig roll.

Skor och stövlar är vanligtvis inte nedsänkta som andra tillbehör utan snarare runt sydd eller limmad varaSkodonet består av prefabricerade latexark och är antingen limmade eller sydda. Nackdelar med sydda varor kan innefatta försämrad elasticitet och försämrad hållbarhet orsakad av mikrosprickor orsakade av sömnålen. Artiklar tillverkade av limmade varor är bäst när det gäller hållbarhet och hållfasthet, elastiska och till skillnad från nedsänkta varor har de en enhetlig materialtjocklek.

Pin på ** Mode nu
Latexstövlar för kvinnor |  Skor |  Höga stövlar, Höga stövlar.
Stift på Plast fantastiskt
Pin på läder & lat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*