Långärmad tröja

Långärmad tröja

Långärmade skjortor, ofta kallade långärmade skjortor, är för närvarande mycket populära bland unga män och kvinnor. De är inte bara perfekta som en tunn skjorta utan också för att bära under kortärmade skjortor eller polotröjor.

Klassificering av kategorin långärmad skjorta

Slitna och väldigt populära långärmade skjortor har en stor fanbas och finns i nästan alla garderober. De kallas ofta ”långärmad” eller “långärmad”.

Klipp och material

I genomsnitt jämförs de mest sannolikt med T-shirts, förutom att här är armen bara täckt till handleden. Deras grundform påminner om tätt passande, diskret klippta, lätta tröjor.

Vanligtvis är de gjorda av tunt, smidigt bomullsmaterial, eventuellt med lite syntetiska fiberadditiv för bättre passform och dimensionell stabilitet. I herrmodeller är halsen närmare halsen och är rund eller V-formad, eventuellt med en knappfäste. Damer finns också med större halsringningar i runda eller fyrkantiga versioner.

Bärande stilar

Långärmade skjortor kommer att vara

sliten, men också gärna

  • under kortärmade t-shirts,

så att de långa ärmarna och eventuellt en del av halsen ser ut. Denna mycket moderiktiga form är också det glada ”dubbla lager” -utseendet, med enkla T-shirts med sydda långa ärmar och dubbla skärkanter. Detta ger intrycket att två delar bärs ovanpå varandra, även om det bara är en.

design

Långärmade skjortors design varierar från

  • helt enkelt monokromatiskt också
  • färgglada och extravaganta.

Mycket ofta ärmar, sömmar och sömmar ställs i kontrasterande färger, och det finns ofta stora logotyper eller logotyper på bröstet, ryggen eller överarmen. Dessa kan vara varumärken eller slagord samt logotyper av musikband, idrottsklubbar och liknande. På grund av deras sportiga, moderna utseende är det mer sannolikt att långärmade skjortor förknippas med fritidskläder och föredras av unga eller till och med unga människor.

Hanes ComfortSoft T-shirt långärmad herr (4-pack) |  Amazon.c
Vemvan Kvinnors långärmade T-shirt med rund hals Färgblock randig.
Kvinnor tonårstjejer långärmad randig Crop Top tröja.
Anpassad tryckt vuxen långärmad T-shirt Gildan 5400 - T-shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*