Långärmad T-shirtklänning Idéer

Långärmad T-shirtklänning Idéer

T-shirtklänningar är så bra att de får dig att se smalare ut och sticker ut från mängden. Medan fler och fler bär kortärmade t-shirtklänningar på sommaren kanske du inte vet att långärmade t-shirtklänningar får dig att se ännu vackrare och femininare ut, särskilt när hösten eller våren kommer. Att bära en långärmad t-shirtklänning är en av de bästa avslappnade outfitidéerna som du enkelt kan ta av. I den här artikeln ska jag presentera några av de bästa sätten att bära en långärmad t-shirtklänning.

Långärmad t-shirtklänning med midjeband

Långärmad t-shirt klänning randig dropp axel

källa

För några av oss som måste klä sig formellt eller chic casual varje dag för att arbeta varje dag, gillar vi att klä för att se sköra och feminina ut. För att göra det måste vi bära något löst och avslappnat. En midi-t-shirtklänning med droppskuld är den perfekta klippningen för den här stilen. Mörkblå randiga t-shirts och svart randiga t-shirts är mina favoritval för denna outfit. Det fungerar bäst när du parar ihop det med vita sneakers.

Grå långärmad t-shirtklänning

ljunggrå långärmad t-shirtklänning

källa

Vissa typer av kläder har sina magiska färger. Den magiska färgen för långärmade t-shirts är grå, ljunggrå eller ljusgrå för att vara mer specifik. En grå långärmad t-shirtklänning ser bara vacker ut av vissa skäl. Vanligtvis ser du bäst ut när längden är ovanför dina knän. För den här outfitidén bär du den bara som om. Du behöver inte ett bälte eller ett halsband. För skorna kan du bära vita sneakers eller sandaler.

Långärmad t-shirt med en axel

En axel långärmad t-shirt klänning

källa

Det är bara ett faktum att de flesta inte bryr sig om att äta hälsosamt och träna för att få en smal och kurvig midja. Å andra sidan är många av er födda med vackra axlar och krageben. Om du gör det är en långärmad axellös t-shirtklänning en bra idé för dig. Visa bara lite hud för att se otroligt vacker och sexig ut.

Långärmad överdimensionerad t-shirtklänning

långärmad oversized t-shirt klänning outfit

källa

Om allt du letar efter idag bara känner dig lat och inte vill anstränga dig för att klä dig ordentligt för din egen kroppstyp, kommer en svart eller mörk överdimensionerad t-shirtklänning att dölja hela kroppen utom dina ben. Denna outfit kan vara lite tråkig. Du kan krydda det genom att bära tillbehör som ett långt snyggt halsband, armband och ringar.

Color block långärmad t-shirt klänning

Color block långärmad t-shirt klänning

källa

För en söt look kan du bära en färgblock långärmad t-shirtklänning. Färgblock-t-shirts finns i många olika färger. Mina favoriter är grå och marinblå klänningar och grå och vita klänningar. Det är bara några härliga färgkombinationer som kan få dig att se vacker ut.

Långärmad t-shirtklänning med huva

Långärmad klänningdräkt med t-shirt med huva

källa

För dem som gillar lite mer detaljer om sina t-shirtklänningar kan en t-shirtklänning med huva få dig att se snyggare och unikare ut. Detta är en outfitidé som hoodie-fans ska prova.

Sporttröja, nummer eller baseball T-shirtklänning

Långärmad baseball t-shirt klänning

För ett sportigt och uppfriskande utseende kan du bära en t-shirtklänning med siffertryck. Även om de inte är tekniskt långärmade, har de vanligtvis långa, breda ärmar som sträcker sig förbi armbågarna så att det ser ut som om du har lånat en sporttröja från din vän. Du kan göra hela klädseln sportigare och snyggare genom att para ihop klänningen med en basebollkeps. Om du är intresserad av kläder för baseballmössor, kolla in vårt andra blogginlägg som täcker olika idéer för baseballmössor för kvinnor.

Långärmad t-shirtklänning med kall axel

kall axel långärmad t-shirt klänning

Att bära en långärmad t-shirt med kall axel kan hjälpa dig att se riktigt vacker, feminin och sexig ut utan att visa för mycket hud. För att få det bästa förhållandet för denna outfit, håll klänningen kort. Kombinationen med hälsandaler föredras framför vita sneakers.

Bär med ett tunt bälte

långärmad t-shirt klänning tunt bälte

Det enda tillbehöret som direkt kan ändra stilen på din t-shirtdräkt är ett tunt bälte. Även om jag personligen föredrar det avslappnade utseendet utan bälte, kan du lägga till ett tunt bälte få dig att se mer elegant och modern ut.

Bär med långa stövlar och lång kappa

Långärmad t-shirt klänning kappa stövlar

När vintern kommer kan du lägga till bitar runt din långärmade t-shirtklänning för att passa det kalla vädret. Kombinera bara klänningen med en lång kappa och över knästövlarna. Det kan också vara en perfekt idé om höstkläder om bara klänningen och långa stövlar bärs utan kappa.

Geo blommig långärmad T-shirtklänning

Geo blommor långärmad t-shirt klänning outfit

källa

För att se helt glad ut kan du bära en geo-blommig t-shirtklänning som får dig att se vacker och vacker ut. Detta är den perfekta klädseln om du har en öppensinnad och glad karaktär och har förtroendet att skapa ett färgstarkt utseende.

Långärmad V-ringad t-shirtklänning

Långärmad V-ringad t-shirtklänning

källa

Om du inte har något emot att visa mer hud kan du para ihop en långärmad t-shirt med ett feminint halsband för att se elegant och avslappnad ut. För denna outfit är det bäst att bära höga klackar eller sandaler.

Långärmad Batwing T-shirtklänning

Långärmad Batwing T-shirtklänning

När du bär en t-shirtklänning med batwing ser du snygg och unik ut. Det fungerar bra när du parar ihop det med ett långt, snyggt halsband. Det här är en outfitidé som passar dig som är stark i karaktär.

Långärmad Tie Dye T-shirtklänning

långärmad tie-dye t-shirt klänning

Att bära en tie-dye t-shirt är en unik outfitidé. Beroende på ditt val av mönster och färger kan stilen vara väldigt annorlunda. Jag föredrar några lågmälda mönster och färger som bilden ovan. Det ger ett mycket snyggt och feminint utseende.

Sammanfattningsvis kan långärmade t-shirtklänningar bäras på många sätt. De gör några av de bästa casual outfit idéerna. Tveka inte att prova någon av idéerna ovan. De är lätta att dra av. Om du tyckte att den här artikeln var till hjälp, kolla in våra andra artiklar för mer användbara tips om outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*