Långa vita sommarklänningsidéer

Att ha på sig en vit miniklänning kan få dig att se väldigt uppfriskande och luftig ut, särskilt när sommaren kommer och du går till alla de roliga och glada trädgårds- och strandfesterna. Underskatta inte den långa vita sommarklänningen, som också får dig att se väldigt uppfriskande ut, men mer elegant och feminin. Det är förvånansvärt lätt att utforma och ta bort. Beroende på utformningen av den specifika klänningen behöver du inte ens vara i bästa form för att se bra ut med den. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för långa vita sommarklänningar. Låt oss nu kolla in det.

Vit sommarklänning med volangband och V-ringning


källa

Låt mig börja listan med en outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta superuppfriskande och vackra utseende kan du bära en lång ruffad klänning med vita spagettiband och en V-ringning. Para ihop klänningen med svarta sandaler för att komplettera denna minimalistiska och vackra outfit.

Vit midja nyckelhål Lång sommarklänning

vit rynkad midja nyckelhål lång sommarklänning
källa

För dig som har fina axlar och fasta armar är denna outfit speciellt gjord för dig. I detalj är klänningen här en vit ärmlös halterneckklänning med rynkad midja och en lång sommarklänning som är något veckad. Du kan kombinera klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå och ett armband i guldmudd för att se stiligare och mer feminint ut.

Lång klänning med vita volanger och öppna tår

lång klänning med vita volanger och klackar med öppen tå
källa

Det här är en mycket trevlig och intressant tvåfärgad klänning. Den består av en vit, figurkramande linne som topp och en utsvängd midikjol med volanger som botten. För att bygga en mycket minimal och elegant outfit runt klänningen, använd helt enkelt en vit fotledsrem med klackar med öppen tå och ett subtilt silverhalsband.

Vit knapp fram Midi sommarklänning

vit midiklänning med knäppning
källa

Det här är en sommarklänning som kan bäras vardagligt, eller så kan du också utforma den som en del av en arbetsdräkt som visas på bilden ovan. För att forma denna outfit kan du bära den här vita midiklänning med en knappfäste. Kombinera klänningen med en brun läderhandväska och ett par ljusrosa klackar med öppna tå för att se mer elegant ut.

Vit sommarklänning med V-ringning och delad midja

vit v-ringning rynkad midja hög split sommar klänning
källa

Att ha på sig en långklänning med hög split för en sommarstrandfest är vanligtvis en bra idé eftersom det kan få dig att se väldigt uppfriskande och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en lång, hög split-toe klänning gjord av vita spagettiremmar med V-ringning. Kombinera klänningen med nakna sandaler för att se ännu mer feminin ut.

Vit diskett hatt med lång chiffong sommarklänning

vit floopy hatt med lång chiffong sommarklänning
källa

För att uppnå ett ungdomligt och oskyldigt utseende kan du prova denna helt vita outfit. Bär en vit golvlång chiffong sommarklänning med korta ärmar för att skapa outfit. Kombinera klänningen med vita klackar och en vit stråhatt.

Imiterad vit tvådelad lång sommarklänning

imiterad vit tvådelad sommarklänning
källa

Det här är en sexig och uppfriskande sommardräkt med låg vikt som gör att du sticker ut från mängden på ett trädgårdsfest eller en utomhus cocktailparty. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bara bära den här vita axellösa klänningen med långa rör. Använd nakna sandaler för att ge looken en feminin touch.

Vit off shoulder lång klänning med blommönster

vit av axeln blommigtryckt hög split lång klänning
källa

Om du vill ha på dig något lite mer kreativt än en solid vit klänning, bör du prova den här från axelvit blommig klänning med en enda slits. För att skapa en snygg look runt klänningen kan du helt enkelt bära ett subtilt silverhalsband och nakna sandaler.

Vit halvtransparent sommarklänning i chiffong med boho-halsband

vit halvtransparent chiffong maxiklänning med boho-halsband
källa

Om du letar efter en halvklädd klänning för att sätta över din bikini eller crop top och shorts, här är en vit halvskinn chiffong maxi sommarklänning som du kanske gillar. För att göra denna outfit mer uppfriskande och snygg, använd ett silverhalsband i bohostil och nakna sandaler för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit och ljusrosa randig frillad sommarklänning

vit och ljusrosa randig frilly sommarklänning
källa

För att se mer mogen och elegant ut bör du prova den här sommarklänningen, som också kan betraktas som en borderline-cocktailklänning. I detalj är klänningen en vit och rosa randig lång utsvängd klänning med ett brunt bälte. Kombinera klänningen med bruna bandiga sandaler och en vit halmfilthatt för att se uppfriskande och vacker ut.

Midi sommarklänning med djup V-ringning och vitt bälte

vit midiklänning med djup V-ringning och bälte
källa

Det här är en sommarklänning som du definitivt kan ha på dig som en del av din casual casual outfit. För att utforma den här midiklänning med vit bälte kan du helt enkelt bära den med ett par bruna sammetklackar med en öppen tårem och en neonrosa koppling.

Vit av axelns långa spetsklänning

vit av axel lång klänning
källa

Om du älskar att bära boho-kläder är den här speciellt för dig. För att uppnå det ladylike och uppfriskande utseendet, bära en av axelns sundress gjord av virkad spets. Kombinera klänningen med en brun läderväska och ljusrosa klackar med öppen tå.

Vit virkad spets rygglös lång sommarklänning

lång sommarklänning i vit rygglös virkad spets
källa

Den här klänningen är perfekt oavsett om du ska på kryssningsfest eller strandfest, så länge du inte har något emot att visa upp huden som ser helt sexig ut. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit virkad spets rygglös midiklänning. Koppla ihop den med nakna sandaler för en uppfriskande touch.

Vit och blekrosa randig lång klänning med axelband

vit och ljusrosa randig lång klänning med axelband
källa

För ett damliknande och uppfriskande utseende, överväga att bära den här axelröja med maxiklänning i ljusrosa och vitt. För att visa upp din outfit ännu mer, bära en rund halm axelväska och ett par guld glid sandaler.

Vit spaghettiband älskling Flared lång sommarklänning

vit spagetti rem älskling lång sommarklänning
källa

För en minimalistisk och flickaktig look kan du bära en lång klänning med vita och rosa spagettiband och ett blommigt tryck. Kombinera den öppna tånklänningen med svarta fotledsremmar för ett enkelt och snyggt sätt att slutföra kläderna.

Hoppas att du tycker om de långa vita sundress-idéerna ovan. Det är ingen tvekan om att de vita miniklänningarna kan få dig att se uppfriskande och glad ut, men du missar chansen att se mer damlik ut om du provar dessa långa klänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*