Långa vita cardigan-outfitidéer

Långa vita cardigan-outfitidéer

Idag ska jag prata om något som får dig att se extra luftig och uppfriskande ut. Den coola och enkla produkten jag pratar om är den långa vita koftan. Det bra med att bära en lång är att det kan få dig att se extra lätt och smal ut. Men om du bär den långa koftan med rätt föremål som jeans med breda ben, kan du se tjock ut istället för smal. För att visa dig hur du stylar det har jag sammanställt några av de bästa idéerna för en lång vit koftanträning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Lång vit kofta med vit T-shirt med scoop-hals och himmelsblå skinny jeans


källa

Låt mig börja med en unik och glad outfit som du kanske vill försöka starta den här listan över coola och uppfriskande outs. För toppen, bara bära en vit scoop hals t-shirt och en lång vit kofta. Kombinera dem med himmelsblå skinny jeans. Bär ett par vita klackar med öppen tå för skorna för en uppfriskande touch för att slutföra kläderna.

Svart linne med scoop-halsringning med vit kofta och floppy-hatt i vitt kabelmönster

svart linne med scoop hals, vit kofta och floppy cap
källa

För att uppnå denna fantastiska och snygga outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart linne med en vit kofta på toppen. Koppla ihop dem med svarta supertunna rippade knäjeans. Använd ett par svarta och vita gepardskor för skorna. Lägg till en grå diskett hatt för att göra det coola utseendet.

Vit lång virkad jacka med svarta skinny jeans

vit lång virkad vagga med svarta skinny jeans
källa

Detta är en mycket konstnärlig outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart linne med svarta skinny jeans. Placera en lång vit virkad jacka över dessa delar. För skorna, ha ett par svarta snörskor med öppen tå. Slutligen lägg till en grå floppy hatt för att se mer konstnärlig ut.

Lång vit kofta med blå chambray denim mini kjol

lång vit kofta med blå chambray denim mini kjol
källa

Detta är en väldigt enkel och minimalistisk blå och vit outfit som du kanske vill ha på dig. Du kan bara bära en miniklänning i blå denim som klädselns mittpunkt. Koppla ihop den med en vit kortärmad kofta för att skapa några fina lager. Bär ett par vita sneakers för att göra utseendet ungdomligt.

Vit suddig lång kofta med grön ribbstickad tröja och vida ben

vit suddig lång kofta med grön ribbad vidsträckt tröja och vidbenbyxor
källa

För att forma den här vackra men något kraftfulla affärsavslappningsdräkten kan du bära en grön ribbad tröja med en mock-hals och ljusgröna skurna vidbyxor. Bär en vit kofta med en lång tröja för att skapa snygga lager. För skorna, använd bara ett par svarta mocka-balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Vit och svart randig långfodrad kofta med grå V-ringning

vit och svart randig långfärgad kofta med grå V-ringning
källa

Låt oss nu titta på den här snygga gatutrustningen som du kanske vill ha på dig för vänner. För att forma detta utseende kan du bära en vit och svart randig lång kofta över en grå V-ringad t-shirt. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Krämig stickad kofta med en orange tröja och mamma-jeans

Krämfärgad långstickad kofta med orange tröja och mamma-jeans
källa

För att uppnå detta färgstarka och skarpa utseende här är vad du vill göra. Bär en vit kofta. Koppla ihop den med en orange bodycon-tröja. Använd ljusblå mammajeans för att se avslappnad och uppfriskande ut. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att slutföra utseendet.

Krämfärgad kofta med V-ringad T-shirt och blå jeans

Krämfärgad kofta med T-shirt med V-ringning och blå jeans
källa

Om du inte gillar känslan av en vit kofta, prova en benvit kofta och känslan kan vara helt annorlunda. Till exempel kan du bära den här grädden eller superljusgrå lång kofta över en vit t-shirt. Kombinera dem med blå slim fit jeans med hög midja. Använd vita sneakers för att avsluta utseendet.

Vit stor virkad jacka med beskuren t-shirt och blå shorts med resår i midjan

vit oversize virkad jacka med beskuren T-shirt och blå resår i midjan
källa

För att uppnå det sexiga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit crop top med en vit virkad kofta med en lång tröja. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts med elastisk midja. För skorna, ha på dig ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och ungdomligt sätt.

Vit och grå lång kofta med blå jeans och långa kamelstövlar

vit och grå lång kofta med blå jeans och långa kamelstövlar
källa

För att uppnå denna söta och mysiga outfit här är vad du vill göra. Bär en svart t-shirt med blå slim fit-jeans. Bär en lång vit och grå blockjacka över dessa bitar för några fina och luftiga lager. Bär ett par brunt läder över knästövlarna med dina skor för att göra din outfit i stil.

Svart floppy hatt med vit maxikardigan och randig t-shirt

svart floppy hatt med vit maxikofta och randig t-shirt
källa

För att uppnå detta konstnärliga utseende kan du helt enkelt bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en avslappnad passform och en lång vit kofta. Kombinera dem med grå skinny jeans med manschetter och rippor. Bär ett par gråtryckta klackar med öppna tå för skorna. Lägg till en svart floopy hatt i mixen för att se kreativ och konstnärlig ut.

Vit fuzzy kofta med himmelsblå tryckt mock-hals tröja

vit fuzzy kofta med himmelsblå tryckt mock-neck tröja
källa

För att uppnå detta mysiga utseende kan du bära en lång vit kofta över en himmelblå och svart stamtröja med ett mock-neck-tryck. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera det enkla utseendet.

Vit kofta med grön V-ringad t-shirt och blå jeans med hög midja

vit kofta med grön T-shirt med V-ringning och blå jeans med hög midja
källa

För att uppnå denna avslappnade street outfit kan du bära en lång vit kofta med en grön t-shirt med v-ringning. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas du tycker om de långa vita cardigan-outfitidéerna jag just delade med dig här. Du kommer att bli förvånad över hur uppfriskande och mysiga dessa kläder kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*