Långa stövlar för kvinnor

Långa stövlar för kvinnor

Stövlar är en välkänd och mycket populär form av skor som, till skillnad från konventionella skor, måste ha en axellängd på minst 80 procent av skosulan för att kunna kallas en känga eller känga. Var stövlar bärs av män, kvinnor och barn och kan, beroende på syftet, också gå utöver funktionen av enbart klädesplagg, såsom en del av sportutrustning såsom skidkängor, vandringskängor eller ridskor eller som säkerhetsutrustning såsom motorcykelskor. Långa stövlar kännetecknas av sin speciella axellängd och tillhör de klassiska stöveldesignerna.

Elegant axelhöjd för stor effekt

Bredvid långa stövlar, ofta med namn likställs med stövlar eller stövlar Får du ännu fler våglängder, till exempel Halvaxlade stövlar och stövlar över knäna excellent. Som namnet antyder är långa stövlar bland de typer av stövlar med högre axel. När det gäller långa stövlar sträcker sig axeln över kalvarna, men inte bortom knäet, och liknar därför mycket stövlar i förarens utseende, som bör nå exakt till bärarens knä.

Dessa långa stövlar möts som Mitt mellan ankelstövlar och överknee stövlar Inte bara för estetiska krav, utan har använts exakt denna längd i århundraden för att effektivt skydda fötter och skenben från smuts, fukt och kyla.

Än idag används långskaftkängorna särskilt som funktionella skor av olika slag, vare sig det gäller motorsport, inom utomhussporter, som en del av Uniformer eller skydd eller som Arbetskläder,

Köp Saint G Womens Black Napa Leather Long Boots, Tunit Sole Tall.
Vintervarma kvinnor knähöga stövlar Kvinnor långa stövlar platta klackar.
Stilettrivna denimblå långa stövlar för kvinnor Lårhöga stövlar.
Kvinnor över knäet Flat stövlar Snap manschett tillbaka blixtlås mode lång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*