Långa skjortor

Långa skjortor

En lång skjorta är – som namnet antyder – en mycket lång topp som ofta skärs närmare kroppen. För det mesta har den inga ärmar och relativt breda remmar, men naturligtvis finns det alla möjliga variationer; långärmad, halvärmad, 3/4 ärm etc. Kan kombineras mycket bra med snäva byxor som topp eller med leggings eller tights som kort klänning. Tillsammans med andra kläder kan det gömma sig.

Klassificering av kategorin långtröjor

Långskjortor är extra långa t-shirts eller toppar och bärs som damkläder. En speciell egenskap hos en sådan skål är den extra långa skärningen. Om skjortor med vanligt snitt bara finns runt midjan, går en lång skjorta mycket längre och täcker ofta hela skinkorna

Varianter av långa skjortor

Långskjortor finns i många varianter. Dessa kan vara skjortor med en tight passform, såväl som breda modeller. De senare bärs sedan tillsammans med ett bälte i höfthöjd för att sätta figuren i rätt ljus och för att markera den trots det breda snittet. Den övre änden av den långa skjortan kan vara lika annorlunda eftersom den finns i form av långskuren spagetti eller halstoppar samt stropplösa modeller.

LÅNGA TRÖJOR SOM GRUNDLÄGGANDE - ChoosMeinStyle 2020 |  Casual lång.
Långärmad T-shirt för män |  Dicki
Vackra och eleganta långskjortor för kvinnor - fashionbeem.com i.
ShirtBANC Hipster Hip Hop Hip Hop Long Tail T-shirts |  Amazon.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*