Långa skjortor och leggingskläder

Långa skjortor och leggingskläder

Det finns så många sätt att utforma en skjorta för en kvinna. Idag ska jag svara på en mycket intressant fråga om att utforma en skjorta. Frågan är, vilka långa skjortor ska du ha på dig leggings? För att besvara denna fråga på ett intressant och användbart sätt har jag sammanställt en lista med vackra och snygga outfitidéer för långskjortor och leggings. Låt mig nu visa dig den intressanta listan som förhoppningsvis kan hjälpa dig att växa ditt outfit-spel ytterligare.

Ljusgul knapp upp lång skjorta med svarta leggings


källa

Efter att ha läst detta blogginlägg kommer du att upptäcka att en lång skjorta är bäst när den är en del av en mycket enkel outfit. Du kan till exempel ha en ljusgul lång skjorta med svarta leggings för ett feminint och snyggt utseende. Koppla ihop bitarna med svarta läderstövlar så att outfit ser ännu bättre ut.

Vit blus med grå kofta och svarta leggings

vit blus grå kofta svarta leggings
källa

När du förbereder dig för en vinter- eller höstdräkt kan du definitivt bära en vit skjorta med svarta leggings. Men du behöver också andra delar för att hålla dig varm. Bär den vita skjortan och leggings med en grå kofta, rutig crepe halsduk och bruna läder knä höga stövlar för en mycket snygg street look.

Vit lång skjorta med kort jeansjacka

vit lång skjorta jeansjacka
källa

Detta är ett mycket ungdomligt och mysigt sätt att kombinera en lång skjorta med leggings. För att uppnå detta utseende, bär en beskuren jeansjacka med en lång vit skjorta för toppen. Bär dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att komplettera denna snygga outfit. Du kommer att älska denna outfit eftersom den ser bra ut och är så lätt att ta av.

Chambray bältad lång skjorta med leggings

långa skjorta damaskar med chambray bälte
källa

Här är en mer elegant och professionell outfit som du kan bära på kontoret som en casual casual outfit. Outfiten består av en chambray-skjorta med långt bälte och svarta leggings. För skorna skulle ett par bruna knähöga stövlar göra kläderna mycket snyggare.

Vit oversized knapp med skjorta med svarta leggings

vit oversized skjorta med knappar och svarta leggings
källa

Hittills har jag inte pratat om den klassiska och tidlösa svartvita outfit, och nu kommer den. Bär en vit långknappad skjorta eller bara en överdimensionerad. Kombinera den med svarta leggings och svarta balettlägenheter för att komplettera detta minimalistiska och konstnärliga utseende.

Svarta leggings med chambrayskjorta och tröja med båthals

svart leggings chambray tröja båthals tröja
källa

Här är en fin och mysig lagerlagring. Bär en chambray-skjorta och lägg en grå tröja med båthals över tröjan och låt kragen kika ut. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta och vita canvasskor för ett enkelt men ändå anmärkningsvärt utseende.

Lång vit chiffongskjorta med svarta leggings

lång vit chiffongskjorta svarta leggings
källa

Här är en annan klassisk svartvit outfit. Om du tittar noga är den här vita skjortan inte bara en extra stor skjorta. Det är en lång skjorta med knappar och en smal passform som gör att du ser lång och smal ut. Kombinera det med svarta leggings och svarta sandaler för att se enkelt och avslappnat ut.

Lång skjorta med silke stamtryck och leggings

Silkestam tryckt lång skjorta damask
källa

Fram till denna tid tittade vi på en ganska långfärgad långtröja. Låt oss nu titta på ett tryck för att lägga till lite variation i den här listan. Här är en vackert designad silke tribal lång skjorta. Du kan bara para ihop den med svarta leggings och nakna sandaler för att se vackra och unika ut.

Svart och vit vertikal randig oversize-skjorta med leggings

svartvita vertikala randiga oversized skjorta leggings
källa

För att se mer avslappnad och avslappnad kan du helt enkelt ha på dig en överdimensionerad skjorta som en lång skjorta för att kombinera med leggings. Till exempel, här är en svartvitt vertikalt randig pojkvänskjorta ihop med svarta leggings. Koppla ihop kläderna med svarta läderstövlar i läder för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Vit skjorta med halva ärmar och svarta och röda rutiga leggings

vit skjorta med halva ärmar, svarta och röda rutiga leggings
källa

Nu borde du ha insett hur mångsidiga de svarta leggingsna är. Men om du vill se kläder som inkluderar andra typer av leggings har vi en riktigt bra här. Här kan du se de röda och svarta rutiga leggingsna. Koppla ihop dem med en vit lång skjorta och vita spetsiga klackar för att komplettera klädseln i stil.

Vit lång knapplös skjorta med svart filthatt

vit lång knapplös skjorta svart filthatt
källa

För ett glamoröst och konstnärligt utseende kan du bära en vit knapplös skjorta med en grå krage. Kombinera det med svarta leggings och silverspetsiga tåklackar. Slutligen lägg till en svart filthatt i blandningen för en konstnärlig touch. Om du vill se fler kläder med liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att utforma en svart filthatt.

Chambray lång skjorta med svart läder damask

Chambray långskjorta svarta läderbyxor
källa

För de flesta av er som älskar pojkvänströjor, borde ni redan ha en chambray pojkvänströja i garderoben. Bär den med svarta läder leggings och svarta spetsiga tå pumpar på ett snyggt och avslappnat sätt. Det här är den typ av kläder som är perfekta för avslappnade hangouts.

Vit oversize pojkvänströja med svarta leggings

vit överdimensionerad pojkvän skjorta svarta leggings
källa

Detta är en mycket typisk vit överdimensionerad pojkvänskjorta. För att skapa en minimal outfit kan du helt enkelt ha svarta leggings och svarta balettlägenheter. Det är allt. Det är super enkelt men klassiskt.

Ljusrosa prickblus med mörkblå leggings

Ljusrosa poka dotblus marinblå leggings
källa

Här är en ljusrosa och röd prickig skjorta med prickar. Mycket annorlunda än andra långtröjor som nämns, den här är bara vacker och flickaktig. Du kan bygga en glad outfit runt skjortan genom att bära marinblå leggings och ett par svarta balettlägenheter.

Vad jag just visade dig är några av tipsen om hur man bär en lång skjorta med leggings. Utan tvekan finns det kläder som nästan alla kan bära. En bra bieffekt av att bära en lång skjorta med leggings är att dina ben ser smalare och längre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*