Långa skjortor att bära med leggingsidéer

Långa skjortor att bära med leggingsidéer

Du kan inte bara kombinera leggings med en skjortklänning, tunikatopp eller peplumtopp, men du kan också kombinera leggings med en lång skjorta för ett luftigt och attraktivt utseende. Om du är väldigt van att bära den vita skjortan och svarta smala byxor för att jobba hela tiden kommer du också att älska den långa skjortan och leggingskombinationen. Mer variation är nästan alltid bra, särskilt i modevärlden. För att visa dig hur du utformar det naturligt och vackert ska jag visa dig några av de bästa långa t-shirtarna med idéer om leggings outfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit långärmad skjorta med svarta leggings och ankelkängor i läder


källa

För att starta den här listan med outfitidéer, låt oss börja med en variant på en typisk vit skjorta och svarta byxkombinationer. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit skjorta med lång knapp och para ihop den med svarta leggings för att se luftig och smal ut. Använd svarta läderstövlar för skorna för en särskilt snygg touch.

Vit tunikaskjorta med lång ärm med svarta leggings och flip-flops

vit långärmad tunikatröja med svarta leggings och flip-flops
källa

Om du inte vill ha stövlar kan du definitivt ersätta dem med ett par snygga flip-flops. Till exempel, för att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad skjorta med långa ärmar och svarta leggings. Bär ett par svarta snygga flip-flops för att se ladylike och luftiga ut.

Svartvit randig ärmlös lång skjorta med leggings

svartvit randig ärmlös lång skjorta med leggings
källa

För att skapa detta unika och snygga utseende, låt oss först glömma den vita skjortan och ha en svartvit randig ärmlös lång skjorta. Koppla ihop den med svarta leggings. För skorna kan du bära ett par rodnande rosa lägenheter för att se dama och rena ut.

Blush Pink Button Up Lätt utsvängd lång skjorta med leggings och stövlar

rodnadrosa knapp lätt utsvängd lång skjorta med leggings och stövlar
källa

För att uppnå ett mer damligt utseende är det naturligt och logiskt att bära lite rosa. För att göra detta kan du bära en röd skjorta med långa knappar som är lätt utsvängda. Kombinera den med svarta leggings och knähöga stövlar av brunt vintage läder för att se snyggt och smalt ut.

Chambray Button Up Bältad lång skjorta med leggings och knähöga stövlar

Chambray-skjorta med knappfästning och leggings och knähöga stövlar
källa

Låt oss nu försöka lägga lite extra stil till din outfit genom att lägga ett smalt bälte i brunt läder över en gråblå chambray-skjorta med långa ärmar och knappar. Kombinera dessa bitar med svarta leggings och knähöga stövlar av brunt läder. Bär en brun handväska som passar perfekt med stövlarna.

Röd och svart rutig lång pojkvänskjorta med bruna läderstövlar

röd och svart rutig lång pojkvänskjorta med bruna läderstövlar
källa

Här är ett väldigt coolt och ungdomligt utseende som lånar ett koncept från en pojkvän. Till toppen kan du bära en röd och svart rutig lång pojkvänskjorta. Koppla ihop dem med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder. Lägg till en stor svart läderhandväska till mixen för att ge detta luftiga utseende en elegant touch.

Blåbelagd chambrayskjorta med överknee stövlar i brunt läder

blå belagd chambrayskjorta med bruna läderstövlar ovanför knäet
källa

För att uppnå detta coola och unika utseende kan du bära en djupblå belagd lång chambray-knappskjorta och en blå, röd och vit halsduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och ett par bruna läderstövlar ovanför knäet. Resultatet är en mycket iögonfallande och snygg outfit som är perfekt för att träffa vänner.

Svart lång ullrock med läderjackor

svart lång ullrock med läderjackor
källa

Låt oss nu titta på ett mycket snyggt, helt svart utseende. Ibland är det kul att se mörk och cool ut då och då. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart skjorta med långa knappar och en lång svart ullrock. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta stövlar. Alternativt kan du bära vita sneakers för att se lite mer avslappnad ut.

Vit lång skjorta med paljettkrage och leggings

lång skjorta med vit paljettkrage och leggings
källa

För en söt och flickaktig look kanske du vill ha den här vita nedskjortade skjortan som kommer med en svart paljetterad krage. Kombinera den med svarta, beskurna leggings och ett par silver, metalliska spetsiga klackar. Lägg till en svart diskett hatt i mixen för att se mer konstnärlig och lekfull ut.

Vit oversized button up skjorta med läder leggings och klackar

vit överdimensionerad skjorta med knappar, läderjackor och klackar
källa

För en unisex och elegant business-casual outfit kan du bära en vit, överdimensionerad och lång skjorta med knappar och en svart läderjacka. Koppla ihop dem med svarta spetsiga höga klackar och en stor svart läderhandväska. Denna outfit är speciellt utformad för dig som vill tona ner ditt power dressing-spel på avslappnade fredagar.

Vit knäppt skjorta med rutig halsduk och grå leggings

Flared skjorta med vit knapp och rutig halsduk och grå leggings
källa

För att forma det här underbara utseendet kan du bara bära en vit lång utsvängd skjorta som om det var en utsvängd miniklänning. Lägg till en grå och vit rutig halsduk i klädseln så att den ser mysigare ut. För resten av kläderna kan du ha grå leggings och ett par ankelstövlar av kamelmocka.

Kort jeansjacka med en lång vit blus och svarta leggings

kort jeansjacka med en lång vit blus och svarta leggings
källa

För att uppnå detta snygga och ungdomliga lager i lager kan du bära en lång vit knapplös blus med en kort blå jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta leggings och ett par ankelstövlar av kamelmocka. Slutligen lägg till en grå stickad halsduk i outfit för att ge det snygga utseendet en fin och mysig touch.

Olivgrön, asymmetrisk, lång skjorta med knappar och leggings och knähöga stövlar

olivgrön asymmetrisk långskjorta med knappar, leggings och knähöga stövlar
källa

För att skapa det avslappnade och lättillgängliga utseendet kan du bära en skjorta med olivgrön knapp och svarta leggings. För skorna, välj ett par grå läder knähöga stövlar för att komplettera klädseln på ett snyggt och minimalt sätt.

Vit chiffong halvskuren lång skjorta med kavaj och leggings

vit, halvtransparent lång chiffongskjorta med kavaj och leggings
källa

Här är en outfit som du kan bära till en semi-formell händelse. För att uppnå det lågmälda sexiga och eleganta utseendet kan du bära en halvskär vit chiffong lång skjorta med en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta leggings och svarta hälskandaler för att komplettera detta fantastiska svartvita utseende.

Jag hoppas att du gillar den långa skjortan med idéerna om leggings outfit jag just nämnde. Testa dem och se om dessa idéer kan hjälpa dig att konsumera ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*