Lång ärmlös kofta

Lång ärmlös kofta

Om det finns ett plagg i världen som kan få dig att se elegant och snygg ut på en sekund, måste det vara den långa ärmlösa koftan. Jag överdriver inte alls. Okej, kanske tar det tio sekunder att sätta på den istället för en sekund, men när det gäller effekten det har på ditt övergripande utseende lägger den långa ärmlösa koftan omedelbart mycket karaktär till din outfit. I det här blogginlägget kommer jag att dela med dig några av de bästa sätten att bära en lång ärmlös kofta. Låt oss ta en titt på dem och prova de idéer som passar din karaktär.

Använd den med en vit linne och smala jeans

lång ärmlös kofta med rippade jeans

Att kombinera en lång ärmlös kofta med en vit linne och rippade skinny jeans är en av de bästa idéerna för en minimal outfit. Observera att en bra idé för en minimal outfit inte betyder att du klär dig så enkelt som möjligt utan snarare bär precis rätt mängd kläder för att uppnå den stil du vill ha. Denna outfit är ett bra fritidskläder för hösten och våren. Både klackar och platta fungerar för skorna. För färgen på koftan är ljunggrå, mörkgrå och svart några fantastiska alternativ som passar kläderna.

Använd den med en vit crop topp och pojkvän jeans

Pojkvän jeans långärmad kofta

Om du hellre vill ha pojkvänjeans än smala jeans istället för att bära en vit linne som föreslagits i den tidigare outfitidén, kan du bära en vit crop top. Anledningen till att du väljer en crop top med pojkvänjeans och lång ärmlös kofta är att pojkvänjeans i allmänhet har en avslappnad passform och crop tops hjälper till att flytta midjan visuellt för att få en bättre proportion.

Av axeln lång ärmlös kofta

lång ärmlös kofta med grå axel

källa

”Ärmlös” och ”axeldroppe” går inte ihop så ofta. Men för långa koftor fungerar de väldigt bra tillsammans. Du bör dock vara försiktig med denna outfitidé eftersom det inte är för alla kroppstyper. Drop axel design gör att dina axlar ser lite bredare ut än vanligt. Undvik denna outfit om du har breda axlar. Men om du har smala axlar eller en päronformad kropp är det här en fantastisk outfit som kan hjälpa dina höfter att se proportionellt mindre ut.

Lång ärmlös virkad jacka

lång ärmlös virkad cardigan-outfit

Om du föredrar ett mer komplext och feminint utseende kan du välja en lång ärmlös virkad jacka. Precis som att ha på en enkel långärmad kofta kan du bara ha den med en vit topp och rippade jeans. Ett långt, snyggt halsband är ett bra stycke för att komplettera denna outfit.

Långärmad kofta med huva

långärmad kofta med huva

För hoodie fans är en lång ärmlös huva jacka något att prova. Huven ger bara några detaljer som gör att du ser mer avslappnad och avslappnad ut.

Ljunggrå lång ärmlös kofta med helt svart outfit

lång ärmlös kofta helt svart outfit

För dig som älskar att bära helt svart är det en bra idé att tona ner det lite genom att para ihop det med en ljunggrå lång ärmlös kofta. Inte bara håller det dig mörkt och svalt, det lägger till mycket stil i ditt utseende och får dig att se vackrare ut på ett lågt sätt. Team outfit med ett långt silverhalsband för en berikad look.

Svart ärmlös kofta med vit linne och svarta byxor

långärmad svartvit cardigan-outfit

Att bära en svart ärmlös kofta, vit linne och svarta byxor är en bra outfitidé för att klä sig ut som en musiker, designer eller artist av något slag. Den svartvita kombinationen ser bara så konstnärlig och snygg ut. Prova denna outfit för att uttrycka den konstnärliga aspekten av din karaktär.

Använd den med en vit skjorta för jobbet

vit skjorta lång ärmlös cardigan outfit

Om du ofta bär en vit skjorta för att klä dig smart och avslappnat för jobbet kan du enkelt para ihop den med en lång ärmlös kofta. Genom att lägga till lagret är det övergripande utseendet mindre tråkigt och ser fortfarande professionellt ut.

Använd den med jeansshorts

lång ärmlös cardigan denim shorts outfit

Att ha på sig en lång ärmlös kofta med jeansshorts och en svart eller vit topp är en snygg och unik idé för en sommardräkt. Det ser inte bara bra ut, det är också en funktionell outfitidé. Det kan hjälpa dig att hålla dina ben varmare på natten eller på sommaren i en luftkonditionerad miljö.

Röd lång ärmlös kofta med vit klänning

röd ärmlös koftanträkt

Oavsett om du bara vill klä dig glatt eller gå på julfest, är en röd lång ärmlös kofta en bra outfitidé. Koppla ihop den med en vit klänning som är kortare än din kofta för en glad och vacker look. För ett mer avslappnat utseende kan du kombinera den röda koftan med en vit topp och en minikjol eller jeansshorts istället.

Bär med skjortklänning

T-shirtklänning lång ärmlös kofta

För en avslappnad och feminin look kan du kombinera den långa ärmlösa koftan med en skjortklänning. Faktum är att t-shirtkläder är ganska lätta att ta av. Om du är intresserad, kolla in vårt tidigare blogginlägg om de bästa idéerna för t-shirtklänning.

Vit långärmad kofta med grå topp

vit lång ärmlös koftaidé

Jag nämnde tidigare att en grå ärmlös kofta passar bra med en vit topp. Om du vill ersätta den grå koftan med en vit är det en bra idé att också byta ut din vita topp med en grå topp för att få färgkontrasten som får dig att se avslappnad och elegant ut. Är det okej att behålla den vita toppen? Ja, överraskande, vit på vitt fungerar ganska bra för denna outfit.

Kräm lång ärmlös kofta med vit klänning

vit lång ärmlös kofta vit klänning

källa

För ett feminint, vackert utseende kan du helt enkelt kombinera en vit klänning med en krämfärgad lång ärmlös kofta. Användningen av färg är vacker och snittet gör att du bara ser smalare ut. Den här outfitidén borde fungera bra för de av er som är damaktiga.

Nu borde du ha insett hur mångsidiga långärmade koftor är. De kan enkelt kombineras med dina olika kläder. Tveka inte att prova de nämnda idéerna. Vissa är väldigt avslappnade, vackra och viktigast av allt, lätta att dra av. Till exempel är den gråmelerade långa ärmlösa koftan, den vita linnen och den rippade jeansidén enkel men klassisk. Om du tycker att det här blogginlägget är till hjälp, kolla in våra andra artiklar för mer outfitidéer och fitnesstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*