Lampor smycken och geometri

Många olika och ibland ovanliga saker kan inspirera en designer. Pjäsen vi delar idag är inspirerad av geometri och till viss del arkitektur, och det är Alysoid av den japanska designern Ryosuke Fukusada.

Alysoid är en båge som användes allmänt i många arkitektoniska skapelser, inklusive Gaudis verk. Denna samling hängande lampor förverkligar detta koncept: det är kurvan som bildas av en flexibel kedja upphängd vid dess ändpunkter. Kedjorna själva består av små bollar som är mer benägna att ses i mode- och smyckedesign. När ljuset berör hängande armband skapas en charmig atmosfär av ett hav av ständigt föränderlig och rörlig skimmer. En volym luft och ljus fyller utrymmet i upphängningen så att människor kan se igenom installationen och se till att designen är helt integrerad i interiören. Resultatet är en unik lampa med en dekorativ känsla som skapar ett samspel mellan struktur, luft och ljus.

Alysoid-ljuset består av en aluminiumstruktur i antracitgrå med en högpresterande LED i hjärtat. Förutom ett urval av kedjor i blank svart nickel eller naturlig mässing, består ljuskompositionen av fyra olika modeller: små, medelstora eller två stora versioner.

Alysoid Lampor: En blandning av smycken och geometri - DigsDi
Amazon.com: Lotus Fun S925 Sterling Silver Geometry Drop Earrings.
COZO - Helig geometri och islamisk inspirerad belysning, smycken och.
Cozo-lampor |  Geometrisk belysning, konstdesign, geometri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*