Lampa som tillhandahåller internetanslutning

Ju mer funktionell biten desto mer populär blir den och lampan vi delar idag kommer definitivt att bli populär! MyLiFi från Oledcomm verkar vara en justerbar LED-arbetslampa i aluminium, men det är mer än bara en lampa: den kan också sända en internetanslutning med endast ljus.

Light Fidelity, även känd som Li-Fi, är en innovativ trådlös teknik som uppfanns av Oledcomms grundare, Suat Topsu. Teoretiskt lovar det anslutningshastigheter på upp till 13 MB / s nedladdning och 10 MB / s uppladdning med lysdioder (LED) istället för vanliga WLAN-routrar. Li-Fi modulerar ljuset som avges av en LED-lampa med en omärkligt snabb hastighet. Dessa ljussignaler tas emot av en dongel och översätts till data som i slutändan fångar det vi ser och hör på vår skärm när vi surfar på Internet.

På grund av tekniken eliminerar lampan utrustad med Li-Fi också elektromagnetiska utsläpp. Och eftersom en signal kräver en siktlinje för det utsända ljuset kan nätverk inte avlyssnas lika enkelt som traditionella WiFi-nätverk. Detta ljus-till-dongel-krav kan visa sig vara fördelaktigt för säkerheten, men det belyser också begränsningen av ett Li-Fi-nätverk: du befinner dig bara inom internetområdet medan du är under luminiscens.

MyLiFi-lampa som tillhandahåller en internetanslutning - DigsDi
MyLiFi-lampa som tillhandahåller en internetanslutning - DigsDi
MyLiFi-smartlampan ger internet med snabb hastighet |  Digital.
MyLiFi: En stationär lampstativ som strålar internetanslutning till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*