Lampa som flytande metall

Lampa som flytande metall

Jag vet inte om er folk, men för mig påminde den ovanliga taklampan mig om flytande kvicksilverglas eller metall. För dem med de djupa fickorna som vill installera en konstellation av utomjordiska, amorfa, metalliska ovids i taket, kan Skydro vara precis saken.

I sin breda tilldelning av elementära former påminner denna innovativa Ross Lovegrove-lampa om himmel och jord, himlen över och under marken, rymdens enorma storlek och de sammansatta hemligheterna för det smälta trycket i jordens tarmar. Ljuset liknar också en glänsande, interstellär sten som har polerats till en satenglans av oupptäckta krafter.

Lampan har en spegelbehandlad sprutgjuten aluminiumdiffusor och en lackerad stålkonstruktion. Ljuskällan är LED, och hela delen är en visionär dröm: enskilda enheter kan läggas till och monteras för anpassade applikationer, vilket skapar möjligheter för ett helt bo i fallskärm på korridorer inom salonger. Jag tycker också att Skydro är en bra idé om du vill lägga till en touch av galax i ditt utrymme, vilket är en het trend just nu.

Skydro lampa som liknar flytande metall - DigsDi
Flytande metall |  Lavalampa, metall, La
Handla silver / röd flytande metall Peace Motion lavalampa 16 tum.
Handla silver / röd flytande metall Peace Motion lavalampa 16 tum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*