Lagringssystem med skalande lager

Lagringssystem med skalande lager

Förvaring är det viktigaste för alla moderna hem eftersom det ofta inte finns tillräckligt med utrymme för allt vi behöver. Designers blir mer och mer kreativa och vi ser fler och mer intressanta lösningar. Idag erbjuder jag dig att titta på en annan fängslande och originalbit.

Den industriella designstudion LAYER och den danska textiltillverkaren Kvadrat presenterade SHIFT, ett formförändrande hyllsystem för detaljhandeln. Vid första anblicken ser det ut som enkel väggbeklädnad, men avdragning av de olika topplagren avslöjar några olika hyllalternativ tillsammans med tillhörande utfällbara fästen.

Det finns en panel gjord av komprimerade upcycled textilier. Intelligent bearbetade skåror kan plocka upp det fasta materialet och föra tillbaka det till sin flexibla form i noggrant utvalda områden. På detta sätt kan hyllsystemet fungera både som en akustisk väggenhet när den inte används för förvaring och som hyllor som dras in vid behov. Det flexibla systemet använder inte skruvar eller bultar i sin konstruktion.

Du kan växla till antingen blått i återvunnet denim, gult och grått. Om du vill leva ett marginellt liv är den vita versionen tillverkad av återvunna sjukhussängkläder.

DigsDigs - Sida 134 av 839 - Inredning och hemdesign Ide
Skalar tillbaka XtremIO-lagren: Vad är en X-Brick?  - Thulin.
Amazon.com: Fairy Land Cuties Surprise Doll Collectible med 3.
Amazon.com: PEELAWAYS Engångsark Madrassskydd - tvilling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*