Lägg till Rustic Coziness till Interior

Lägg till Rustic Coziness till Interior

Rustik stil är otroligt mysig och mjuk och hösten är precis vad vi vill ha. Du behöver inte redesigna hela interiören i den här stilen, du kan helt enkelt lägga till mysiga, rustika accenter i rummet. Här är några idéer för att lägga till rustika accenter och göra ditt utrymme mer inbjudande på ett enkelt sätt.

hjorthorn

Antlers är traditionellt rustika, och det här är en ganska enkel idé för att lägga till en rustik touch i rummet. Om du tror att detta bara är en väggdekoration har du fel. Det finns många idéer för att applicera geviren på ett elegant och praktiskt sätt. Antlers kan användas som ett rack och hållare – för vinflaskor, kläder, mössor och hattar kan du göra en mängd olika antler ljuskronor och lampor – lägg bara till horn på glödlamporna och sätt fast dem på något sätt. Antlers kan bli gardinstativ eller handduksställ, och naturligtvis kan antlers användas för att skapa olika skärmar och dekorationer – en krans, korg eller skål. Antlers ser bra ut med gröna och kottar och skapar verkligen en mysig känsla.

Återvunna trämöbler

Återvunnet trä är precis det som ger rummet en rustik känsla, oavsett om det är mörkt eller ljust. Du kan själv göra olika möbler av återvunnet trä: en pall, en säng, en stol, ett soffbord, ett matbord, en bänkskiva eller något annat. Du kan också täcka en öppen spis eller en dörr med återvunnet trä – det här är inte möbler utan ger också mysighet i interiören. Om ditt interiör är neutralt eller mörkt, välj varmt trä för att göra ett uttalande. Det finns också sätt att lägga till andra stilar i din interiör samtidigt, till exempel: B. en skjutdörr gjord av återvunnet trä – modern och rustik stil i en – eller några svartmetallpallar med säten gjorda av återvunnet trä för ett rustikt och industriell atmosfär.

Vide accenter

Rottingmöbler och accenter används traditionellt för utedekorationer, men gungningen inuti är fantastisk för att ge rummet en mysig känsla. Inte bara kan korg ge en rustik känsla, det kan också lägga till en vintage- eller strandkänsla om du behöver det. Du behöver inte ha en riktigt rustik interiör för att lägga till korgacenter – du kan vagga ett modernt rum med korgmöbler, ett skandinaviskt eller minimalistiskt rum med sådana detaljer som sticker ut och mjukar utrymmet. Rottingstolar, soffbord, soffor, bänkar, korgar och kistor är precis det som ger interiören mysighet.

29 idéer för att ge rustik hygge till din interiör (med bilder.
29 idéer för att ge rustik hygge till din interiör  Dekor, akryl.
Pin på Bedro
29 idéer för att ge rustik hygge till din interiör 2020 |  Hjorthorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*