Lägg till retrostil till valfritt utrymme

Moderna retro- och mitten av århundradet är mycket populära för heminredning idag: de är väldigt mysiga och inbjudande och ljusa. Om du letar efter sätt att göra ditt hem retro har jag några coola och enkla sätt att göra det. Intresserad? Bläddra ner för att se dem alla!

Ljusa färger

En trend mot neutrala färger i inredningen fungerar inte för retrohem: du bör definitivt sätta på färgerna! Var inte rädd för att blanda och matcha djärva nyanser och blanda dem på olika sätt, även om de är motsatta! När du arbetar med färg bör du också överväga mönster. Att ha mönstren kommer att förbättra dina mest använda nyanser i rummet ytterligare.

Svarta och vita plattor

På 1970-talet ökade svarta och vita plattor. Det rutiga golvet har en ljus skärm med svar från gäster från 70-talet, mormors kök och / eller båda, den perfekta blandningen av öppenhet och precis rätt färgkänsla. Nu kan du lägga till dessa svartvita brickor i stort format i alla rum för att ge rummet en retrokänsla! Sådana golv kan läggas inte bara till kök för att få dem att känna sig retro, utan också till andra rum – entréområden, badrum och andra.

Fet tapet

Trenden mot djärva tryckta tapeter kommer direkt från retrostil! Föreställ dig ett upprepande mönster som ger rummet en flytande aspekt. Detta gör att du kan arbeta med storleken på rummet utan att offra den stil som redan finns. Att lägga till tapeter görs inte bara i vardagsrum eller sovrum utan också i oväntade utrymmen som badrum.

8 moderna möbler från mitten av århundradet kan lägga till en retrostil på din.
Lägg till ett stänk av retrostil till valfritt utrymme i ditt hem med detta.
Lägg till sällsynt stil i alla utrymmen med en retroinspirerad enhörning.
lynnig grön blommig tapet som täcker alla väggar tar över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*