Lägg till gult i ditt sovrum

Lägg till gult i ditt sovrum

Sommaren är över, vilket betyder att vi inte får så mycket solljus nu, men det finns ett häftigt sätt att lägga till en touch av solljus i ditt interiör: unna dig gult! Gula och senapsfärgade accenter gör rummen ljusare, känns solbelysta och skapar en glad atmosfär. Det är en mycket stimulerande färg och är utmärkt för utrymmen utan solljus. Idag ska vi dela några idéer om hur du kan krydda ditt sovrum med gult för att göra det levande och ljust så att du lätt kan vakna på morgonen.

textilier

Den mest populära idén för att lägga gult till ett sovrum är textilier, eftersom den här färgen är ganska ljus och de flesta inte vill ha för mycket av den. Gula kuddar, filtar, mattor och gardiner passar många rum och många sovrumsstilar och gult är mycket kombinerbart. Du kan lägga till en möbel eller ett tillbehör för att spegla dina textilier.

möbel

Lägg till några ljusgula möbler för att uppgradera ditt utrymme: sängbord, pallar, stolar eller till och med din säng. Om du har gamla bitar kan du gärna renovera dem med en djärv gul färg eller ljusgul klädsel. Detta är ett svårare sätt att lägga till färgen i rummet. Men om du är en hantlangare är det här ett utmärkt tillfälle att anpassa rummet och lägga till en touch av gult i det. Du kan kombinera möbler med vissa textilier för ett mer konsekvent utseende.

väggar

En uttalande vägg kommer att förändra ditt utrymme under lång tid – så snabbt kan du ändra utseendet. Du kan måla den eller täcka den med djärv gul tapet, och det är vanligtvis väggen du ser först när du trampar på den. Du kan också prova alla de gula väggarna, men kom ihåg att gult är en väldigt djärv färg och du kan bli trött på det om det är för mycket av det. I ett sådant fall är det bättre att prova ljus eller gul för att undvika för mycket ljusstyrka. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

25 enkla sätt att lägga gult till ditt sovrum |  Gula sovrumsväggar.
25 enkla sätt att lägga till gult i ditt sovrum # sovrum # gul.
25 enkla sätt att lägga gul till ditt sovrum |  Färgglatt sovrum.
25 enkla sätt att lägga gult till ditt sovrum 2020 |  Gul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*