Lägg till en mysig känsla i ditt hem

Lägg till en mysig känsla i ditt hem

Vi tänker vanligtvis på mysighet när höst eller vinter kommer, men sanningen är att vi behöver mysighet varje dag, inklusive vår och sommar. Hur kan du göra ditt rum bekvämare och vilka element kan du integrera i din inredning för att göra det mysigt?

Täck väggarna

För att göra rummet mysigt och mysigt, täck väggarna med tapeter, trä eller till och med tyg om du vill. Tapet är en mycket trendig idé, även om du väljer en enda uttalande vägg kommer det att göra utrymmet mer välkomnande och djärvt. Trä i alla färger och mönster går aldrig ur stil och sådana väggar ger rustik mysighet överallt – från vardagsrummet till badrummet (du kan använda träimiterande plattor där). Vadderade väggar är inte en vanlig förekomst, så ditt utrymme ser inte ut som något annat. Dessutom gör klädsel rummet mer ljudisolerat.

Dämp lamporna

Medan ljusa, svala lampor kan hjälpa dig att bli mer produktiva på jobbet, fyller du ditt hem med kallt ljus bara för att sätta belastning på dig och din familj. För att förbättra känslan av hygge i ditt hem, stäng av eller dimma dina ljusa taklampor och byt ut svala glödlampor för varmare alternativ. Du kan förstärka denna effekt ytterligare genom att använda ljus och små bordslampor för att ge ditt hem komfort och lugn.

Sätt stoppade möbler

Allt som är vadderat är alltid bekvämare än något som inte är det. Så när du väljer möbler, ge företräde till stoppade delar. Innan du väljer nödvändiga element bör du överväga vilken typ av atmosfär du vill skapa och hur du kommer att använda utrymmet. Om du till exempel underhåller mycket kanske du vill ha en sektionssoffa. Om du föredrar ett supermysigt utseende är en liten soffa med bekväma kuddar perfekt.

Ta med textilier

Förlita dig på mjuka och bekväma texturer och tyger som är exakt vad du behöver för att göra ditt utrymme mer inbjudande och inbjudande. En mjuk och fluffig filt kan få vardagsrummet att känna sig extra inbjudande och skiktade mattor kan få ditt sovrum att känna sig som en oas av avkoppling. Glöm inte kuddar, kuddar och överkast för att göra ditt rum supermysigt.

Tända en eld

Ingenting är mysigare än en öppen spis, oavsett var du placerar den – i vardagsrummet, sovrummet eller till och med i badrummet. Oavsett om det är en riktig eller elektrisk eldstad, en etanol eller en pelletspis, fungerar det säkert! Slå på den och se hur dina bekymmer smälter när du och din familj sätter dig ner på natten. Ingen öppen spis? Oroa dig inte! Virtuella eldstadsvideor fyller internet, du kan enkelt få en när som helst.

Personifiera

Ofta handlar komfort om förtrogenhet. Så om du hänger på några familjeporträtt och värdefulla konstverk för att påminna dig själv om de viktiga sakerna i livet, blir ditt hem mysigare. Om du har arvsmöbler eller gamla dekorationer som du älskar, lägg till dessa i rummet också.

Lite kända sätt att få ditt hem att känna sig varmt, mysigt och inbjudande.
37 häftiga sätt att ge ditt hem en mysig känsla |  Elegant heminredning.
21 idéer om hur du lägger till en mysig känsla i ditt hem i det regniga.
Hur man lägger till en mysig känsla i ditt hem-hemestetik (18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*