Lägg till bondgårdens charm till interiören

Lägg till bondgårdens charm till interiören

Vi har redan delat några idéer för att göra ditt utrymme mer rustikt och mysigt, vilket är bra för hösten. Idag vill jag fortsätta temat med bondgårdstil. Farmhouse chic är också rustik charm, men lite annorlunda – det är typ av en blandning av shabby chic och rustik stil. Gårdens interiör är inredd i krämiga toner och med fläckat trä, mysigt och mycket lugnande. Det är precis vad vi vill ha på hösten. Låt oss nu titta på hur du kan lägga till sådana accenter i ditt interiör.

Rottingmöbler

Rottingmöbler är en oumbärlig del av interiören i rustika hus och bondgårdar, inte bara utanför. Få några häftiga bitar till ditt kök och matplats: det kan vara korgstolar för frukostrummet och bekväma stolar för matsalen. Du kan måla möblerna i en grå eller krämig färg för att smälta in i ett neutralt interiör, och till och med neutrala korgmöbler kommer att lägga till textur i rummet. Det finns många moderna korgmöbler i slående former, till exempel fåtöljer, sidobord och bänkar. De ser coola och mysiga ut, men är väldigt eleganta och moderna.

Färgade garderober

Målat trä är en annan funktion i bondgårdens interiör och en perfekt idé att göra ditt utrymme mysigt och tidlöst. Du kan ta med olika färgade trämöbler till olika rum – ditt hemmakontor, ditt kök, ditt badrum och andra rum. Om du inte har ett passande stycke kan du göra det själv och välja en nyans som du gillar. Färgade hyllor och bänkskivor, sänggavlar och skänk, bänkar och stolar är bara saken att lägga till den mysiga bondgårdskänslan i ditt hem.

Jalusier

Jalusier kan användas för olika dekorationer och funktionella hemförbättringar i ditt hem. De lägger till en vintage känsla och behåller interiören i en bondgård. Jalusier kan monteras på väggen och förvandlas till coola lantgårdsinspirerade dekorationer eller till och med en sänggavel för din säng – slipa upp dem lite för att ge dem ett slitet utseende. Jalusier kan också förvandlas till bänkar, stolar, hyllor eller till och med en köksö! Måla dem pastell eller grädde, lägg till hyllor eller en bänkskiva. Detta är ett kreativt sätt att lägga till en bondgårdskänsla i rummet samtidigt som det blir iögonfallande och intressant.

Lägga till bondgårdens charm (med bilder) |  Kök inredning, kök.
7 sätt att lägga till fransk bondgård charm i ditt badrum 2020.
Lägga till Farmhouse Charm till din Ho
6 enkla sätt att lägga till bondgårdens charm i ditt hem |  Ikea kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*