Lägg till Beach Galore till ditt hem

Oavsett om du dekorerar ett strandhus eller bara vill lägga till en strandkänsla i ditt hem för sommaren finns det några enkla och coola sätt att göra det. Gå inte in i gammaldags lösningar som en kombination av korall och turkos, marina djur och liknande, istället prova riktigt coola och moderna alternativ som ger ditt hem ett visuellt tilltal. Jag är redo att dela den med dig!

Skarpt vitt

Glöm nautiska färgscheman, vitt är det nya svarta! Vitt är alltid en bra idé i alla hem eftersom det ger en uppfriskande känsla. Det tydliga utseendet kommer att lysa upp rummet och få det att se ännu större ut. Överväg också andra neutrala för att göra utseendet mer iögonfallande, eller lägg till korg- och träelement här och där. Vit är alltid en vinn-vinn-idé, och om det är ditt vanliga hem kan du ändra inredningen senare samtidigt som du behåller några neutrala färger för att passa i vilken stil som helst.

Rottingmöbler

Rottingmöbler är kända för att vara populära utomhus. För att skapa en strandkänsla inuti, ta dem dock inomhus! Lägg några korgstolar runt matbordet, lägg kurvkorgar eller lådor här och där för förvaring, lägg till korgar i ditt vardagsrum och sovrum, och prova korgvagnar var du än vill, och voila – ditt hem har blivit strandlikt!

Plattor

Vi är vana vid att se mestadels trä i strandhus som ger värme och påminner om drivved. Men för ett djärvt, modernt utseende kan du välja kakel som är inspirerade av havet och stränderna. De är atypiska och indikerar omedelbart havet.

Kustkonst

Varje typ av konst är det enklaste sättet att lägga till en touch av den stil du vill ha, och det är helt budgetvänligt. Du kan hitta något du gillar eller göra det själv och dekorera varje rum med ett strandinspirerat konstverk eller skapa en hel gallerivägg. Använd dina favoritstrandbilder för att skapa avslappnande galleriväggar, prova unika idéer – kreativt drivvedkonstverk, stenkonstverk eller en krita surfbräda för att lämna meddelanden på. Bli inspirerad!

25 idéer för att lägga till stranden i stort i ditt hem |  Kustvardagsrum.
25 idéer för att lägga till stranden i stort i ditt hem |  Heminredning speglar.
25 idéer för att lägga till stranden i stort i ditt hem |  Strandstuga stil.
25 idéer för att lägga till stranden i stort i ditt hem |  Beach House inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*