Lägg intresse till ett vitt rum

Lägg intresse till ett vitt rum

Vit är en tidlös och elegant färg, den används ofta för alla dekorationsstilar, det gör att varje rum ser större ut och reflekterar ljuset så att rummet fylls med ljus. Perfekt, eller hur? Men inte för mycket: ett rent vitt rum kan se lite tråkigt och för rent ut, till och med som ett sjukhus. Hur undviker jag en sådan situation? Det finns några enkla sätt att lägga till chic och intresse för ett rent vitt utrymme. Låt oss titta på dem.

textur

För att undvika ett monotont utseende kan du lägga till textur i rummet. Det kan vara en texturell sängkläder, pälsmatta eller kudde, detaljer i metall och trä eller prickiga plattor – det finns så många sätt att lägga till struktur! Allt beror på vilket rum du markerar. Om det är ett sovrum kommer mysiga texturerade textilier att göra. När det kommer till ett badrum är det några prickiga vita brickor precis vad du behöver, och vitkalkat trä eller tegel kommer lätt att lägga till konsistens i alla rum. På så sätt kommer ditt rum att se subtilt och neutralt ut, men mycket mer märkbart, och du kommer att undvika ett tråkigt utseende.

Modiga golv

Om du har bestämt dig för ett helt vitt rum, varför inte täcka golven med något djärvt och kontrasterande för att få rummet att lysa? Detta kan vara mörkt färgade trägolv, några unika och iögonfallande plattor, vilken typ av sten, marmor som helst och vanliga trägolv som du har målat om eller målat om. Det beror på ditt utrymme och stil och se vad du vill uppnå. Mörka eller färgglada golv kan hjälpa till att få ditt vita utrymme att sticka ut från mängden, även om resten är väldigt enkelt.

vägg målning

Väggkonst är nummer ett för att lösa många problem, från att utforma rummet kreativt och djärvt till att dölja en ofullkomlighet på väggen. Bestäm vilken väggkonst du gillar och se till att den passar ditt utrymme: det kan vara ett leksakshuvud för ett barns rum, en svartvit gallerivägg, en tidlös lösning, en abstrakt väggkonst som du kan skriva ut tid och ram. Detta är en av de billigaste idéerna som garanterat kommer att vara iögonfallande oavsett vilken stil och färg du väljer.

4 moderna idéer för att ge intresse för vita sovrumsdekorationer
Hur man lägger till intresse för ett vitt rum: 25 idéer  Interiör, hem.
Använd strängljus för att öka intresset för vita sovrumsväggar.
Hur man lägger till intresse för ett vitt rum: 25 idéer  Vindsvåning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*