Lägenhet Sovrum I En Plastlåda

Lägenhet Sovrum I En Plastlåda

När en ung entreprenör köpte N-lägenheten i Tel Aviv, Israel, ville han öppna inredningen med tre sovrum och släppa in ljuset. Han anställde Milic Harel Architects för att slutföra den 95 kvadratmeter stora renoveringen som minskade sovrummen till ett inrymt i en genomskinlig plastlåda.

Det modulära utrymmet består av ett nytt sovrum i mitten av lägenheten som låter maximal naturligt ljus passera igenom. Sovrumslådan är gjord av vikbara paneler av plastnät som öppnas för att skapa ett stort utrymme. Taket är klädda i reflekterande PVC som reflekterar ljus och skapar en illusion av ett dubbelhöjdsrum. Med undantag för de blå skåpen i sovrummet hålls interiören till en minimal svartvitt färgpalett.

Vardagsrummet representeras endast av en elegant vit TV, en läderpall, en metallstol och ett fotstöd. Fönster från golv till tak släpper in mycket dagsljus i rummet. Köket är utrustat med matt grafitgrå skåp, en köksö av svart marmor och matt svarta stolar. Badrummet är helt gjort av vit marmor, det finns återigen ett sömlöst duschrum och ett fönster från golv till tak – även om fönster vanligtvis inte är välkomna i badrummen är det tillräckligt privat.

Minimalistisk lägenhet med ett sovrum i en plastlåda - DigsDi
N-lägenheten i Tel Aviv rymmer ett sovrum i en plast B.
N-lägenheten i Tel Aviv rymmer ett sovrum i en plast B.
Etbotu Mini Creative Desktop Swing Trash Can Liten plastavfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*