Lägenhet mobila stålmöbler

Lägenhet mobila stålmöbler

Lägenheten, som heter Rubikum for Three, ligger strax utanför Ljubljana centrum och tillhör ett ungt par och deras hund. Arhitektura doo har möblerat denna lägenhet med rörliga metallmöbler så att ägarna kan anpassa layouten till sitt livliga sociala liv.

De hade tidigare bott i den lantliga utkanten av Ljubljana men saknade stadens liv och rörelse och bestämde sig för att flytta närmare huvudstaden. Medan lägenheten för den 60 kvadratmeter stora lägenheten passade bättre för paret, matchade den planerade planlösningen inte deras dynamiska livsstil. Fasta och styva möbler med en förutbestämd position och funktion skulle därför hindra detta. Alla befintliga skiljeväggar i lägenheten har skjutits igenom för att bilda en planlösning som gör det möjligt för invånare – och hunden – att flytta enkelt från rum till rum. Badrummet är nu det enda rummet som nu är helt slutet. Många rutter i hela lägenheten har uppmuntrat namnet ”Rubikum”, en slovensk term som brukar jämföras med en magisk kub.

Övningen bestämde sig specifikt för att använda rostfritt stål för de mobila möblerna i hopp om att dess ”subtila glans” skulle skapa intrycket av ytterligare ljus i lägenheten. Det finns några solida element i vardagsrummet. På ena sidan finns en träskänk som är integrerad i ett skrivbord. Om invånarna vill att vardagsrummet ska känna sig mysigare och mer avskilt kan de dra över en kontinuerlig silverridå som är fäst vid en böjd skena i taket. När den dras tillbaka avslöjar den en liten vinterträdgård utsmyckad med ett par fåtöljer och en rad gröna krukväxter. Detta kan korsas för att komma åt sovrummet, som har höga träskåp.

Moderna hemdesign Arkiv - DigsDi
Mobila möbler |  Deze
Briljant skimrande krompar med samtida grått i detta.
Onlinebutik Modernt litet lägenhets soffbord efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*