Lägenhet med stor balkong

Lägenhet med stor balkong

Denna lilla lägenhet ligger i Praça Da República i São Paulo och har massor av coola och inspirerande designfunktioner speciellt utvecklade för denna layout och stil.

Lägenheten är 50 kvadratmeter och rummen är ganska små, så SuperLimão Studio var tvungen att vara kreativ och komma med unika idéer. För att skapa en välkomnande, avslappnad och rolig miljö valde de möbler som interagerade med layouten. Möblerna är i allmänhet mycket enkla och utformade för att vara så påträngande som möjligt. Öppna hyllor och skräddarsydda inbyggda enheter erbjuder gott om lagringsutrymme och ger varje rum en karaktär och ett unikt utseende.

Lägenhetens färgpalett består av jordtoner, gråtoner och några blåtoner. Materialen som används är plywood, trä, kakel och massor av släta ytor för att definiera stilen som modern.

Vardagsrummet öppnar ut mot en balkong med fönster i full höjd och skjutdörrar som släpper in mycket solljus och skapar en känsla av öppenhet genom att visuellt utvidga utrymmet. Det finns också ett litet hemmakontorutrymme i rummet som har ett flytande skrivbord och stol. Det stora sovrummet består av mycket betong och två inglasade väggar med tillgång till en hörnbalkong så att den översvämmas av ljus. Köket är ett litet rum med vita skåp och ett neutralt kakelgolv. Badrummet är ett annat litet och funktionellt utrymme med en flytande fåfänga, en upplyst spegel och en touch av svart.

Stora idéer för balkongdesign |  outdoortheme.com |  Balkong design.
Stora balkonger med utsikt över Esplanaden eller Korallhavet - Bild.
Pin på Dream Hom
Fantastisk och stor balkonglägenhet att hyra i Truc Bach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*