Lägenhet med metallränna

Ki Design Studio renoverade GG-lägenheten i den ukrainska huvudstaden Kiev. Lägenheten ligger på övervåningen i en byggnad från 1917 och har renoverats. Designarna har byggt in en metallrutschbana som kunder eller deras gäster kan glida ner från andra våningen.

Denna ovanliga designlösning integrerades eftersom kunden inte ville ha ett tråkigt utrymme och en wow-faktor i sitt hem. På grund av den bärande golvkonstruktionen i den befintliga byggnaden från 1900-talet var införandet av bilden en utmaning för designarna och byggarna. Eftersom skärning i ett golvområde kunde ha visat sig vara dödligt för hela strukturen, var det tvungen att ta tid att bestämma var ingreppet skulle placeras för att säkerställa allmän säkerhet.

Ki-designstudion skapade ett sovrum med ett angränsande omklädningsrum och rymligt duschrum, ett gästrum, ett eget badrum och ett kontor. På första våningen består lägenheten av ett gemensamt område med vardagsrum, kök och matplats samt separata rum för framtida barn.

Det mesta av första våningen planeras som ett öppet utrymme, där köket, vardagsrummet och matplatsen är visuellt sammankopplade. Detta hjälper till att skapa lätta, luftiga utrymmen som bättre passar dagens livsstil. På övervåningen har rummen stora takfönster som släpper in mycket dagsljus och får takhöjden att se högre ut. När det gäller materialpaletten i interiören implementerades varma trätoner mot varmvitt och ljusgrått med ljusa färgstänk i textilier och möbler.

Samtida GG-lägenhet med metallränna - DigsDi
Vardagsrummet är ett stort öppet utrymme med höga fönster, flera.
AdirOffice Through The Wall Drop Box Safe (svart / grå / vit.
AdirOffice Through The Wall Drop Box Safe (svart / grå / vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*