Lägenhet med ljusa detaljer

Lägenhet med ljusa detaljer

San Francisco-lägenheten var designad för ett pensionerat par som övergick till stadslivet efter att ha bott i ett enda familjehem i Kaliforniens vinland. Kalifornienbaserade studio Jennifer Robin Interiors använde färg, struktur och anpassade mönster för att skapa en bekväm urban lägenhet för henne.

Förändringen av livsstil utlöstes av önskan att ägna mer tid åt fritidsaktiviteter. Paret ville ha ett utrymme som blandade sofistikering med mysighet och hade också glada stunder som skulle kunna motverka San Franciscos dimmiga dagar. Stora fönster, stadsutsikt och en modern känsla spelade en roll i designen.

Lägenheten kom med några utmaningar, till exempel: B. begränsat utrymme och ovanliga dimensioner. I de allmänna utrymmena minimerade många stora fönster det användbara väggytan och skapade en “fishbowl-effekt”. Designarna kom med flera smarta lösningar på dessa problem. Grå gips med texturerat utseende användes för den enda tomma väggen i rummet, som fungerar som en kontrast till ljusytorna.

Vardagsrummet har också en vävd matta, ett Konekt-sidobord, ett lönn soffbord och ett par gröna kilformade pallar. Fönstren är täckta med rena gardiner som ger avskildhet och ger en mjuk touch till rummet.

I matsalen satte designern upp ett runt, skulpturellt bord med förlängningar som gör det lämpligt för middagsfester. Det stora sovrummet erbjuder ett liknande samspel mellan elegans och lekfullhet. I en gästsvit satte teamet upp en säng med en djupblå sammetgavel, ett runt sidobord och ett träbord skrivet täckt med glas. Gröna, gula och orange accenter livnar upp i rummet. Lägenheten har också ett kontor som fungerar som ett mediarum.

Raffinerad lägenhet i San Francisco med ljusa detaljer - DigsDi
Minimalistisk studiolägenhet med ljusgula detaljer - DigsDi
Minimalistisk studiolägenhet med ljusgula detaljer - DigsDi
Fridfull och ljus Göteborgs lägenhet med en etnisk touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*