Lägenhet med kvadratmeter

Lägenhet med kvadratmeter

Dagens lägenhet tar oss tillbaka till konsten att bo i små hus på bara 48 kvadratmeter och vi är redo att njuta av alla smarta designlösningar som gör livet här bekvämt.

ATG Design fick i uppdrag att förvandla en kompakt lägenhet med ett sovrum till en funktionell bostadsyta för en familj på tre. SS-2-lägenheten ligger i den bulgariska stadskärnan i Sofia och närmar sig stadslivet med sin moderna design som är ganska minimalistisk. Även om det inte finns några överdrivna detaljer, presenterar lägenheten fortfarande en elegant design som kompletteras med funktionella lösningar.

Det L-formade köket gör det enkelt med vita skåp, en marmorerad ryggplatta och träbänkskivor. För att inte se för vanligt ut byggde de i ett koboltblått Smeg-kylskåp och svarta accenter som alla dyker upp. Matsalen flyter sömlöst in i vardagsrummet. Det ursprungliga vardagsrummet har minskat i storlek för att rymma ett extra rum med en liten säng och ett skrivbord bakom soffan. En trävägg delar upp rummet och skapar förvaringsutrymme på andra sidan.

Det första sovrummet är minimalistiskt, med en stor plywoodförvaringsenhet och en plattform gjord av samma plywood som rymmer sängen. Ett soffbord och några konstverk kompletterar utseendet. Det stora sovrummet har också en plattform istället för en vanlig säng, några stolar och en hylla. I hallen är tillgången till sovrummet gömd i en vit garderob.

47 kvadratmeter lägenhet i Stockholm dekorerad med Elegan
Bekväm lägenhet på 60 kvadratmeter i Gdań
En blandning av skandinaviska och moderna element i 75 kvadratmeter.
Lägenheter på 10 kvadratmeter: Minimera bostadsutrymmet eller maximera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*