Lägenhet med knäppa detaljer

Lägenhet med knäppa detaljer

Lägenheten i en hyreshus med sitt kompakta fotavtryck krävde kreativt tänkande från 3XEL Architekci för att maximera utrymmet för ett ungt par, inklusive tillägget av ett mellanvåning. Huvudnivån i lägenheten i Lodz är ganska liten, bara köket, matsalen och badrummet. Trots sin storlek på 55 kvadratmeter verkar interiören öppen och mysig med mycket karaktär.

Vardagsrummet har flyttats till mellanvåningen, där det delar utrymmet med sovrummet. Det enkla köket undviker att se rörigt ut eftersom det inte finns några övre skåp. De nedre skåpen har mattsvarta fronter, en grå bänkskiva och ett elegant svart Smeg-kylskåp. De mörkare elementen, som inkluderar den svarta stålbalustraden längs trappan och mellanvåningen, balanseras ut med varma trägolv och träelement.

Stora antracitfärgade plattor klädde ingången och leder uppför väggen i urtaget under trappan, där rockar och skor kan förvaras. Detta är en mycket smart lösning för att spara utrymme i ett litet entréområde. Alldeles intill vardagsrummet finns sovrummet under ett sluttande tak med takfönster som ger välbehövligt naturligt ljus. Jag älskar sovrumets lugnande färgschema: ljusa träslag, vita och pastellgröna och sängkläder som passar med ett lugnande utrymme.

Modern lägenhet med knäppa detaljer - DigsDi
Färgglatt, mysigt kök med några knäppa detaljer.  i.pinimg.com.
Elegant inredning av en lägenhet i flera plan |  Modern vit.
Modern lägenhet med knäppa detaljer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*