Lägenhet med elegant inredning

Lägenhet med elegant inredning

Det är en ganska utmaning att hitta ett sätt att ge ett rum ett elegant och sofistikerat utseende utan att göra det mycket överdådigt och överst. SVOYA Studio gjorde ett bra jobb med att designa denna vackra lägenhet i Ukraina.

Lägenheten är 110 kvadratmeter stor och har två separata våningar. De är inte lika stora och andra våningen är faktiskt större än den första. Båda har samma färgpalett och är dekorerade med material som marmor, trä och olika tyger för att skapa ett balanserat utseende.

Vardagsrum, kök och matplats är alla anslutna till ett stort rum. De bevarar alla sin individualitet på olika sätt. Till exempel står det svarta köket i kontrast till resten av planritningen, som är ljusare och använder ljusare färger. Matsalen har ett runt bord med en guldmetallbas som ser utsökt ut, och vardagsrummet har en stor soffa med utsikt över en vägg med accent i marmor. Första våningen är mindre men likartad i stil och rymmer sovrummet med badrum och härlig duschkabin samt barnrummet, vilket är intressant på sitt eget sätt.

Beige lägger till elegant och enkelhet i ett hems deco |  Decohol
Elegant inredning för liten lägenhet 57sqm |  Lägenhet.
En elegant lägenhet i modern stil / kreativ interiör
Elegant inredning för liten lägenhet 57-tal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*