Lägenhet med dubbelsäng

Lägenhet med dubbelsäng

Design- och arkitekturstudio OM Shumelda har byggt en lägenhet i två våningar för en ung kreativ kund i den övre delen av staden Lviv i Ukraina, som förbinder första och andra nivån för att skapa en lätt och öppen interiör. Projektet, med titeln 2 i 1, har ett dubbelhöjdsrum i hjärtat av lägenheten som rymmer gemensamma vardagsrum som kök, matsal och vardagsrum. Detta område drar nytta av två rader med stora fönster som belyser interiören och ger invånarna en tydlig utsikt över Lviv-panoramaet.

OM Shumelda Design and Architecture utvecklade 2-i-1-lägenheten runt det gemensamma utrymmet med dubbla höjder, där ett bord i en svart metallram står i centrum. Köket, matsalen och vardagsrummet och toaletten finns runt, medan alla funktioner är dolda och strategiskt fördelade på första nivån. En andra fönsterrad, vanligtvis på övre plan, ger extra dagsljus till de gemensamma utrymmena, vilket resulterar i en bekväm och rymlig interiör. Samtidigt ger en tunn stege invånarna tillgång till en liten plattform framför fönstren där de kan njuta av stadens panorama.

Den andra våningen i lägenheten är uppdelad i tre zoner inklusive: sovrummet med utsikt över den imponerande stadens silhuett; ett halvöppet badrum med en hängmatta; och en lounge med ett bibliotek runt omkretsen. Lägenheten kännetecknas av en monokromatisk färgpalett, vita trappor, glasväggar och mycket grönt som förenar och organiserar hela utrymmet. Jag älskar absolut att denna minimalistiska lägenhet är full av drömmande detaljer som gungstolar, en hängmatta i badrummet och stora fönster för att njuta av utsikten och det naturliga ljuset.

om shumelda utvecklar lägenhet runt dubbelhöjd central.
Modern dubbelhöjdslägenhet med naturligt ljus - DigsDi
Välj din favorit: NYC-lägenheter med tak för dubbla höjder.
om shumelda utvecklar lägenhet runt dubbelhöjd central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*