Lägenhet med blues och geometri

Lägenhet med blues och geometri

Denna lägenhet med 1 sovrum i Paris, Frankrike har renoverats i modern stil men med en touch av traditionell fransk chic. Det var ett projekt som slutfördes av JCPDR-arkitekturen. Det inkluderade några strukturella förändringar och gav platsen en ny estetik.

Huvudförändringen var tillägget av ett andra sovrum och en klädkammare på begäran av den nya ägaren av lägenheten. Vardagsrummen är nu placerade runt fönstren och centrumet innehåller trafikområdena och tack vare den nya designen får det också tillräckligt med naturligt ljus. Även om nya skiljeväggar har lagts till för att skapa ett extra sovrum, har nya öppningar också lagts till för att ljus ska kunna nå varje hörn av lägenheten. Arkitekterna lekte också med olika golvhöjder för att avgränsa rummen, till exempel är det lilla utrustade köket placerat på en plattform. Tack vare det nya zonarrangemanget är rummen översvämmade med ljusa och luftiga, även de minsta.

Vit är huvudfärgen som används i hela lägenheten, kompletterad med naturligt trä för att få det att se mjukare och varmare ut. Blå är accentfärgen som strategiskt läggs till i vissa rum för ett djärvt utseende och modern känsla. Alla möbler i lägenheten har designats individuellt och kompletterar rummen perfekt. Många av de stora möblerna passar snyggt i väggarna för att skapa massor av förvaringsutrymme och gömma dem samtidigt.

Samtida Paris-lägenhet med blues och geometri
EchoPanel Geometry Hex Tiles Blå och grå färg kompletterar sittplatser.
Monokrom duplexlägenhet med komplex inre geometri - DigsDi
Monokrom duplexlägenhet med komplex inre geometri - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*