Lägenhet i alla nyanser av grått

Lägenhet i alla nyanser av grått

Begreppet enkelhet har olika former och det finns oändliga sätt som arkitekter och inredningsarkitekter kan uttrycka denna idé. För denna lägenhet från Moskva, Ryssland, är den strategi som Alexey Rozenberg valt baserad på råvaror och gråtoner.

Trots en allmän brist på färg ser platsen inte tråkig eller monoton ut. Det har faktiskt mycket karaktär. Den grå interiören är förvånansvärt livlig och dynamisk. Även om alla rum är svartvita och i princip har samma nyanser, är de individuella även när de ingår i en öppen planlösning. Lägenheten har 160 kvadratmeter bostadsyta, som alla är färdiga med en rad råvaror som mästerligt tonas ner med en rad släta och vänliga ytor och kompletteras med noggrant utvalda strukturer och mönster. Jag älskar att använda trä för att göra rummet varmare och mysigare. Det grå vardagsrummet är enkelt och verkar samtidigt öppet och intimt.

Olika gråtoner skisserar nyckelelement i hela inredningen och olika områden framhävs av olika material och finish. Sovrummet välkomnar varma träelement i sitt interiör, vilket i slutändan skapar en mycket inbjudande och bekväm atmosfär. Ta en titt på dessa bilder och bli inspirerad!

Modern lägenhet i alla nyanser av grått - DigsDi
Visa lägenhet 'Shades of Grey' av Ippolito Fleitz Group |  Bor.
Egen konst från Christian Greys lägenhet i Fifty Shades Darker.
Inuti Christian Greys lägenhet från 50 nyanser av grå - Lon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*