Läderskor för damer

Läderskor för damer

På 1900-talet uppfann reklamspecialisten Henry Nelson Mc Kinney sneakersna. På 1950-talet tog teenage chill och superstjärnan James Dean foton med sneakers och sprang in i butikerna. Den ursprungliga anledningen till att ungdomar skulle ha på sig sneakers var att vilja försvara sig mot och chocka vuxenvärlden, eftersom det då var regeln att bära läderskor. Dessutom var det Underhållsarbete sneakers mycket lägre och på grund av massproduktionen var dessa sportskor ganska billiga.

Läderskor introducerades framgångsrikt

I slutändan gick sneakeren på 80-talet och accepterades i vardagen. Det är inte bara hur dessa skor såg ut Syntetfibrer Men sneakers gjordes också läder- infördes. Detta gjorde skon ännu mer modern och elegant, men lädersneaker är fortfarande en av dem Sportområde,

Än idag bär många kontorsarbetare läderskor för sina kostymer mindre styv till handling och den Koppla av outfitI början användes sneakers huvudsakligen av tonåringar, men på grund av läderskornas ädla stil vänder sig fler och fler vuxna till modeskon. Lädertränare finns för män, kvinnor och även för barn.

De bästa läderskorna för kvinnor: Greats, Nike, Adidas och mer.
Låga sneakers för kvinnor i brun |  Capri Castagna |  KO
Polo Hermes damsneaker i kalvskinn och metallic Epsom.
Dam Crest Vibe Leather Sneaker - Visa alla |  Sper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*