Lädergavlar

Lädergavlar

Ett lädergavel är en mycket trendig idé – du kan alltid byta ut en vanlig tyggavel mot ett lädergavel om du vill lägga till en touch av kanter i sovrummet. Vilka är de hetaste idéerna för huvudgavlar i läder? Här är några idéer!

Vävda huvudgavlar

Ett vävt huvudgavel är en super edgy och trendig idé att gunga i ditt sovrum – oavsett om det är ett boho, modernt eller modernt rum från mitten av århundradet. Det kan vara bärnstensfärgat, svart eller brunt – vilken färg du tycker är lämplig för sovrummet. En sådan sänggavel ger textur och mycket intresse för rummet med ett mönster.

Tuftade huvudgavlar

En tuftad huvudgavel är en tidlös idé, och en tuftad huvudgavel i läder är en väldigt fräsch känsla för klassikerna. Prova olika färger av läder och ramar och välj ett överdimensionerat huvudgavel som når taket för att hålla det svalt. Dekorativ nagellistning är en annan djärv idé att krydda ditt tuftade lädergavel.

Hängande huvudgavlar

En hängande huvudgavel är en trendig idé – gör vadderade läderbitar och häng dem på en metallhängare ovanför sängen. Det kan vara en enkel eller duo huvudgavel i vilken läderfärg som helst. Den största fördelen är att du kan lägga till den när som helst, även om din säng inte har en sänggavel. Att luta sig på en sådan sänggavel är väldigt bekvämt, så du kommer inte ångra att du har gjort en.

Andra sänggavlar

Om du föredrar snygga huvudgavlar av läder, gör dem fängslande för en vingbackgavel, dekorera den med spikutsmyckningar, gör geometriska mönster och förläng huvudgaveln upp till taket eller sidorna. Klädda lädergavlar lägger till en inbjudande touch i sovrummet och ser till att du håller dig glad och avkopplande i sovrummet. Kolla in olika djärva idéer nedan och bli inspirerad!

Raleigh krökt huvudgavel i läder |  Keramik Ba
Livsstilsgavlar |  Läder sänggavel sovrum, läder.
Panel-Tufted Leather Bed |  Läder sänggavel sovrum, läder.
Mid Century & Modern Headboards |  Artic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*