Läder toppar

Läder toppar

Inte bara vänner från Vilda Västern eller motorcykelfans kommer att hitta lädertoppar, moderna kvinnor som gillar att bära läder och ovanliga eller extravaganta kläder rekommenderas också med en normal eller förkortad skinntopp.

Klassificering av läderöverdelskategori

En ganska smal, ärmlös topp för kvinnor kallas en topp. Den är försedd med mer eller mindre breda remmar (spagetti eller ringformad), men levereras också med en grimma eller helt axelbandslös. Namnet kommer från engelska och hänvisar ursprungligen till någon form av kvinnliga ytterkläder.

betingelser

Lädertoppen är en speciell form. Materialet, som är ganska otypiskt för toppar, ger bäraren ett mycket individuellt, exklusivt utseende. Högkvalitativt utförande är särskilt viktigt – men överdelar av läder bärs vanligtvis på bar hud. Ingenting ska glida, fladdra, nypa eller krypa.

För att säkerställa maximal komfort sys överdelar av läder i mycket fint, tunt läder. De ska bo som en andra hud och kan därför inte vara styva och oflexibla. Dessutom är det viktigt att sidosömmarna och fållsömmarna inte böjer sig, dvs ger och applicerar fula tryckpunkter.

Läder andas men absorberar inte fukt – svett – och tenderar att öka kroppsvärmen. Läderöverdelar är därför fodrade med lätta bomullstyg som förhindrar svettfläckar på mocka och förhindrar fula halka.

möjliga kombinationer

Trogen mot stil kombinerar hon en övre del av läder

Det passar också bra

av någon sort. Beroende på design är den mer eller mindre lämplig för daglig användning. En svart lädertopp med nitar och / eller strass är en del av diskoteket eller rockhändelserna, en enkel vit eller krämfärgad del av mocka verkar rocka och blazer nästan festligt.

Lädertoppar - fashiondiys.com 2020 |  Venus kläder, mode.
Mode Höst Kvinnor PU Läder Toppar Skjortor långärmad långärmad tröja.
Dam Mode Läder Toppar Sexiga Långärmade T-shirts Tjockt PU.
Lädertoppar Dam - Lädertoppar för damer - Soveba Kilt Sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*