Läder på läderkläder

Läder på läderkläder

För några dagar sedan såg jag någon på gatan klädd i en svart skinnjacka med läderkjol och jag blev förvånad över hur snygg och elegant den såg ut. Sedan sa jag till mig själv att jag snart skulle skriva om hur man bär läder på läder för att skapa mer snygga människor på gatan. Sedan tog jag mig tid att sätta ihop en lista med vackra och snygga läder-på-läder-kläder. Resultatet är detta blogginlägg som du läser just nu. Innan jag går in i outfitidéerna längre, vill jag bara göra det klart för dig att outfit måste ha minst två lädervaror för att kvalificera sig till den här listan. Låt oss nu titta på outfitidéerna.

Använd en svart skinnjacka med läderbyxor


källa

Som förväntat är den första klädseln mycket typisk som du kanske redan har gissat. Dräkten består av en vit t-shirt, en svart skinnjacka, läderbyxor och ljusrosa klackar. Även om det här är den typ av kläder som du ofta kommer att se på modebloggar, antar jag att många av er aldrig har provat det förut. Jag rekommenderar starkt att du provar den här eftersom outfit är så populärt av en anledning.

Brun skinnjacka med svarta skinnshorts

brun läderjacka shorts outfit
källa

Det är en bra idé att bära en brun läderartikel med en svart för en liten variation i färg. Bär en grå t-shirt med en brun skinnjacka för en topp som en trevlig demonstration. Koppla ihop dem med svarta skinnshorts och fotkängor. Förresten har jag ofta en känsla av att skinnshortsen ser så coola ut att de inte har nämnts tillräckligt.

Läderjacka & svarta fotkängor

Läderjacka svarta ankelstövlar leggings
källa

Som nämnts tidigare är att para ihop en skinnjacka med läderbyxor ett val som oftast resulterar i snyggt utseende. För vissa människor skulle denna outfit dock se lite hög profil ut. Om en mer reserverad stil faktiskt passar din karaktär bättre kan du utforma läderjackan enligt denna outfitidé. Istället för läderbyxor, använd bara svarta smala byxor och kombinera dem med svarta läderstövlar.

Läderjacka, byxor och fotkängor

Läderjacka byxor stövlar outfit
källa

Detta är den första outfitidén på den här listan som faktiskt innehåller tre läderartiklar. Med den grå t-skjortan bär du allt läder, inklusive jacka, byxor och fotkängor. En läderkläder som denna kan få dig att se snygg och snygg ut och särskilt sticka ut från mängden på vintern, medan många klär sig i tjocka kläder.

Läderjacka och byxor med vit överdimensionerad t-shirt

Läderjacka byxor vit överdimensionerad skjorta
källa

För denna outfit som är relativt mer detaljerad, använd en vit överdimensionerad t-shirt med läderjacka, läderjackor och mockasko stövlar. En linneshalsduk ger outfit en feminin touch. Om du vill se fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling mockaklackar.

Läder kjol & svart tröja med läderjacka

Läder kjol svart tröja outfit
källa

Som ett trevligt sätt att utforma en läderkjol kan du bära den med en svart stickad tröja och läderjacka. Använd antika stövlar i mocka eller läder som passar perfekt till kläderna.

Läderbomberjacka och minikjol

Läder bomberjacka minikjol
källa

När du har en hälsosam kropp finns det ett bra sätt att visa din fördel genom att ha på dig något som passar. Börja med en vit t-shirt och en kort svart bomberjacka. Håll midjan visuellt hög genom att bära en kjol i läder med hög midja. När det gäller skor, lägg till ett par strumpor och svarta mocka-balettklackar till ekvationen.

Läderklänning med overknee stövlar

Läderklänning över knästövlarna
källa

Jag börjar med att säga ärligt att den här klänningen är väldigt svår att ta av. Den svarta kroppskramande läderklänningen ser sannolikt inte bra ut om du har kärlekshandtag. Men om du har en smal midja kommer den här klänningen att se fantastisk ut. Koppla ihop den med en lång svart ullrock och läderstövlar över knäna.

Använd en skinnjacka och byxor med en grå stickad tröja

Läderjacka och byxor grå stickad tröja
källa

Jag visade dig ett par läderjackor och byxkläder som använder en vit eller grå t-shirt som topp. Vid kallare väder är en stickad tröja som den grå på bilden ett bra alternativ.

Svart jacka med bruna byxor

svart läderjacka bruna byxor
källa

Detta är en annan outfit som använder både svart och brunt läder. Bär en svart skinnjacka med en grå stickad tröja till toppen. Använd bruna läderbyxor och svarta fotkängor för skinkorna. Jämfört med mörkret i alla svarta kläder som nämnts ovan, har denna bruna och svarta outfit bara en varmare och djupare ton.

Brun midikjol & midikalvskinnsstövlar

brun midikjol midi kalvskinnsrötter
källa

Det finns definitivt många människor som gillar den mogna känslan i midikjolar. För de av er som är fans av midikjolar är denna outfitidé för dig. Använd en svart tröja med hög hals och en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med en midi-kjol i brunt läder och ett par färgkoordinerade mittkalvskinn.

Långjacka i skinn med läderbyxor och fotkängor

Ankelkängor i läderjacka
källa

Denna look påminner mig om Neo från den klassiska sci-fi-filmen The Matrix. Jag är ganska säker på att han inte klädde sig så, men det är den överväldigande elegansen i denna outfit som får mig att associera detta med filmen. Jag antar att den här kläderna skulle vara helt kul att ha på sig då och då. Bär bara en lång svart skinnjacka med läderbyxor och fotkängor för det mörka utseendet.

Kort skinnjacka med svart minikjol

kort läderjacka mini svart kjol
källa

Här är en outfit som får dig att se större ut. Bär bara en vit blus med en kort svart skinnjacka. Bär en kjol med hög midja och läderstövlar i mocka för att komplettera detta coola streetlook.

Lederhose med lårstövlar i mocka

Lederhose mocka stövlar
källa

Som en skinnjacka och byxdräkt har den här en liten twist. Istället för att ha på dig fotkängor, prova dessa gråa lårhöga mockaskor för en feminin touch.

Jag hoppas att den här listan med läder-på-läder-outfitidéer kan antingen användas som referens eller inspirera dig att komma med några vackra outfit-idéer som passar dig perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*