Läder Look Leggings Outfit Idéer

Läder Look Leggings Outfit Idéer

För dig som gillar den snygga och lite mörka känslan av ett läderutseende, till exempel en outfit med en svart skinnjacka, kommer det här blogginlägget att gilla. Idag ska jag prata om hur du kan göra ditt läder ännu mer attraktivt genom att para ihop din skinnjacka eller andra lädervaror med leggings. Jag ska visa dig både de typiska leggings och läderjackorna. För att göra det lättare för dig vill jag nu visa dig några av de bästa idéerna på läderöverdrag i cross leggings som jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in.

Läderjacka med linne med scoop-halsringning och svarta leggings


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer, låt mig först visa dig en super chic helt svart outfit. Till toppen kan du bära en svart skinnjacka med en svart scoop-halsjacka. Kombinera dem med svarta leggings. Bär ett par svarta öppna klackar för skorna.

Svart slim fit motojacka med grå t-shirt och läderjackor

svart slim fit motojacka med grå t-shirt och läderjackor
källa

Detta är en mycket snygg och elegant läder-på-läder-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart skinnjacka med en grå tunika eller en lite överdimensionerad t-shirt. Kombinera dem med svart läderjackor för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att fylla på det coola utseendet.

Svart bikerjacka med en grå, tjock, ribbad tröja och läderjackor

svart bikerjacka med grå, ribbad tröja och läderjackor
källa

Detta är en fantastisk vinterdräkt som inte får dig att se tjock eller tjock ut alls. Ironiskt nog skulle du börja kläderna med en grå ribbad tjock tröja. Koppla ihop den med en svart slim fit moto läderjacka. För resten av kläderna kan du bära svarta läder leggings och knä höga läder stövlar för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med leggings och vit tunikablus

svart skinnjacka med leggings och vit tunikablus
källa

Det här är den typ av outfit som kan få dig att se extra elegant och smal ut på jobbet. För att forma det här utseendet kan du bära en svart skinnjacka med en vit tunikablus. Kombinera dem med svarta, beskurna leggings. Bär ett par vita sneakers med låg topp för skorna så att du ser mer ungdomlig och avslappnad ut.

Svart slim fit motojacka med vit grafisk t-shirt och läderjackor

svart slim fit motojacka med vit grafisk t-shirt och läderjackor
källa

För dig som älskar att bära sneakers tar denna outfit ett steg längre genom att använda ett par svarta och vita basketskor. För detaljer, använd en vit tryckt t-shirt med en svart smal passande moto läderjacka på toppen. Koppla ihop dem med en svart läderjacka och ett par svarta och vita höga basketskor för en lite sportig twist.

Svart skinnjacka med leggings och ankelstövlar

svart skinnjacka med leggings och fotkängor
källa

Detta är en fantastisk helt svart bantningsdräkt som kan få dig att se väldigt lång och smal ut. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart slim fit linne med en svart skinnjacka på toppen. Kombinera dem med svarta leggings. För skorna, ha ett par svarta spetsiga läderstövlar för att komplettera utseendet.

Läderjacka med en grå chambray-skjorta och en mörkblå stickad hatt

Läderjacka med en grå chambray-skjorta med en mörkblå stickad hatt
källa

Inte bara gör de svarta skinnjackorna att du ser bra ut utan också marinen. En marinblå skinnjacka och en grå chambray-knäppt pojkvänskjorta är det perfekta ackompanjemanget till denna speciella outfit. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta mockaskor. Slutligen lägg till en marinblå stickad mössa för att komplettera outfit på ett mysigt sätt.

Grå silke tunikablus med V-ringning och läderjackor

grå tunikablus i siden med V-ringning och damaskar i läder
källa

För att uppnå denna eleganta och smidiga sexiga outfit kan du bära en grå sidenblus med en djup V-ringning och en svart kofta. Kombinera dem med svarta läderjackor och svarta klackar. Om du vill se ännu mer elegant ut kan du lägga till en svart läderkoppling till mixen.

Brun läderjacka med vit t-shirt med scoop-halsringning och svarta leggings

brun läderjacka med vit t-shirt med scoop hals och svarta leggings
källa

För dig som inte vill se för mörkt eller kantigt ut, kanske du vill ha en brun skinnjacka istället för en svart. Kombinera den med en vit t-shirt med scoop-hals. För resten av klädseln kan du bära ett par svarta läder leggings och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Svart skinnjacka med leggings och remmar i sandaler

svart skinnjacka med leggings och klackar med öppna remmar
källa

För att uppnå detta enkla och eleganta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart linne med svart skinnjacka i skinn. Kombinera dem med svarta supermager jeans eller svarta leggings. För skorna kan du bära ett par svarta höga klackar med en öppen tå gladiator för att komplettera det eleganta utseendet.

Moto-jacka med lång t-shirt och leggings

Moto-jacka med lång t-shirt och leggings
källa

Här är en annan helt svart outfit som kan få dig att se cool och mörk ut. Det är kul att ha på sig en sådan outfit då och då. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart lång t-shirt med en svart smal passande moto läderjacka. Kombinera med svarta leggings och svarta läderkängor i mellankalv för att komplettera det coola utseendet.

Läderväst med långärmad T-shirt och leggings

Läderväst med långärmad T-shirt och leggings
källa

För att forma denna unika och snygga outfit kan du bära en svart passform långärmad t-shirt och toppa den med en svart läderväst. Kombinera dem med en svart skinnläder. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita beskurna mockaskor med leopardtryck för att slutföra kläderna.

Svart slim fit motojacka med grå t-shirt och leggings

svart slim fit motojacka med grå t-shirt och leggings
källa

Detta är en typiskt snygg business casual outfit som du kanske vill prova. Bär bara en grå t-shirt med en svart slim fit skinnjacka till toppen. Kombinera dem med leggings i svart läder, svarta klackar och en grå läderhandväska för att komplettera utseendet.

Här är läderutseendet med leggings som kan hjälpa dig att se extra snygg och smal ut. Prova och du kommer inte bli besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*