Läder kjolar

Läder kjolar

Läder kjolar är ofta extravaganta och ovanligt designade kjolar för kvinnor som är gjorda av mycket olika typer av läder. De är ofta med nitar eller något liknande. utsmyckade och bär vanligtvis med ett matchande och iögonfallande bälte.

Klassificering av läder kjolar kategori

Kjolar är ganska sensuella klädesplagg, men de erbjuder tittaren sexig utsikt över benen, höfterna och botten. Nästan erotisk karisma kommer till dem, även om de är gjorda av läder. Speciellt de smala kjolformerna visar tydligt hur mysigt och skarpt det naturliga materialet kan omsluta kroppen utan att begränsa det.

Materialegenskaper och möjliga kombinationer

Handskmjukt, slätt läder används alltid för dessa kjolar. För att öka bärförmågan och säkerställa rätt passform är de vanligtvis försedda med ett tunt, silkeslen foder. Läder mini är verkligen inte att överträffa, det är bara mycket begränsat som en vardagsmodell – i bästa fall med ogenomskinliga tights eller leggings. Med sin något provocerande karisma är den förmodligen reserverad för passionerade rockarbrudar eller mycket fashionabla kvinnor.

Knälånga pennkjolar eller de i italiensk längd (upp till hälften av kalven) har å andra sidan redan hittat vägen till affärsmode. Exklusivt utförande, ett matt utseende och dämpade färger, i kombination med klassiska blusar och måttligt höga klackar, ger bäraren en lockande charm utan en maskulin touch. Den sammetslena ytan i mocka garanterar en mjukare, mycket feminin look.

På grund av den vackra hösten används den ofta för breda, fotlängda kjolar som är typiska för landets utseende. Tyvärr är denna variant lite mer benägen för smuts eller sprickor och bör därför impregneras regelbundet och aldrig kollapsas för att undvika brott.

Sexig svart snörning PU läder kjolar Springn Womens sidoslits.
J.ING Kjolar för kvinnor |  Bältesbackar i svart läder
Det coolaste sättet att bära läderkjolar i vinter |  MERA
Läder kjol du kan bära på jobbet - praktiskt taget mode  Svart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*