Kylskåp av glasdörr

Vi är alla vana vid att se kylskåp i rostfritt stål, men den senaste köketrenden handlar inte om dem. Den mest nervösa idén är kylskåp med glasdörrar. Ska du följa trenden och få en till ditt utrymme direkt, eller bara hoppa över den här idén? Låt oss ta en titt på fördelarna och nackdelarna så att du kan bestämma.

fördelar

 1. En känsla av öppenhet. I likhet med skåp med glasfront hjälper transparenta kylskåpsdörrar visuellt att utvidga ett kök och minska vikten hos en traditionell modell med en fast front. De är särskilt lämpliga för moderna kök.
 2. Ytterligare visningsområde. Ett kylskåp är i princip som ett fryst skåp. Visa dina samlingar av porslin och glasartiklar som är konstgjorda fyllda med frukt, grönsaker, drycker och andra varor. Det här är konstverk i köket.
 3. Extra ljus. Det inre ljuset i ett glasdörrkylskåp kan hjälpa till att lysa upp ett mörkt hörn. Var bara uppmärksam på skådespelaren – till exempel en sval blå LED-lampa kan komma i konflikt med ett varmt kök. Med många modeller kan du stänga av lampan eller låta den vara på.
 4. Du kan snabbt inventera förnödenheter utan att öppna dörrarna och fumla runt. Att hålla innehållet snyggt hjälper dig att snabbt se vad du har och vad du saknar.
 5. Jämfört med metaller som rostfritt stål kommer glasdörrkylar inte att böja eller repa så lätt, speciellt om du använder en mjuk handduk eller ett mjukt glasrengöringsmedel. Deras glans kommer att få dem att se helt nya ut i många år framöver.
 6. Glasdörrkylskåp finns i en mängd olika glasrutor, allt från högglansfärgat glas till frostat glas till dörrar av rostfritt stål med genomskinliga fönsterinsatser.

nackdel

 1. Om du inte är väldigt städad med ditt kylskåp måste du stirra på en röran så att transparens kan vara en nackdel. Gå in i lite extra ansträngning för att samordna lagringsfacken och annat innehåll och skapa ett lyhörd paket. Eller välj bara modeller i matt, ribbad eller rökt finish som balanserar mellan transparens och exponering.
 2. Tror du att rostfritt stål är svårt att hålla rent? Det har ingenting på glas. Varje fläck, fingeravtryck och stänk blir synliga, så du måste torka kylskåpsdörren försiktigt regelbundet. Tänk också på att inomhushyllor ser bäst ut när de är orörda, vilket kräver extra armbågsfett.
 3. Förlust av dörrlagring. Dessa praktiska papperskorgar på dörren till de flesta vanliga kylskåp är inte ett alternativ med glas. Du måste hitta ett alternativt sätt att lagra smör, kryddor och andra föremål.
 4. Dessa modeller har ett svindlande pris. De billigaste kostar cirka 1 500 dollar, men vissa kan kosta 10 000 dollar eller mer.

glasdörr kylskåp! * svunna * | Glasdörr kylskåp, glas.
Redbeacon-experter | Glasdörrkylskåp, hemmakök, glas.
20 glaskylskåp med fördelar och nackdelar - DigsDi
Amazon.com: KUPPET 120-Can Dryckkylare och kylskåp, liten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*