Kuvert kjol outfit idéer

Kuvert kjol outfit idéer

Ett mycket trevligt sätt att se snyggt och vackert ut samtidigt är att bära en kuvertkjol. Vissa människor tycker att det och skorten är samma sak. Jag skulle hävda att skortet är en mini-kuvertkjol medan kuvertkjolen kan vara en midikjol eller till och med en maxikjol. Hur som helst, ser bra ut med det, nyckeln till att hålla hela outfit mycket enkelt och rent. Om du till exempel bara kombinerar den med en tröja och klackar, kommer du redan att se väldigt attraktiv och mysig ut. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina idéer för kuvertkjolutrustning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa kavaj med randig T-shirt och svart mini kuvert kjol

Ljusrosa kavaj med randig T-shirt och svart minikjol
källa

Låt oss börja med en elegant affärsavslappnad outfit för att starta den här listan över damliknande och mest minimala outfitidéer. Bär en ljusrosa kavaj med en grå och vit randig långärmad t-shirt för toppen. Kombinera dem med en svart minikjol. Bär svarta remmar sandaler för att skorna ska se ut damliga och eleganta.

Västra topp med en vit fyrkantig halsringning och en ljusrosa mini-kuvertkjol


källa

För att skapa denna attraktiva och enkla outfit som du kan bära på jobbet såväl som avslappnade hangouts kan du börja med den vita fyrkantiga linne. Koppla ihop den med en ljusrosa minikjol. För skorna, ha på dig ett par ljusrosa eller nakna sandaler för att se uppfriskande och ladylike ut.

Blå jeansjacka med vit grafisk skjorta och minikjol

blå jeansjacka med vit grafisk skjorta och minikjol
källa

Att se mer ungdomlig och snygg ut, bär en blå jeansjacka vanligtvis mycket bra. Bär en vit grafisk T-shirt med en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med en svart minikjol. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna med en elegant touch.

Svartvit randig långärmad T-shirt & mini kuvert kjol

svartvit randig långärmad T-shirt och mini kuvert kjol
källa

Det här är en annan outfit som kan få dig att se ungdomlig ut, den här gången utan jacka. För att forma detta utseende kan du bära en svartvitt, randig långärmad t-shirt. Koppla ihop den med en svart kuvertkjol. Använd ett par svarta och vita sneakers för att skorna ska se särskilt ungdomliga och sportiga ut.

Vit kort t-shirt med svart mini kuvert kjol

vit kort t-shirt med svart minikjol
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt, perfekt för att träffa vänner. Till toppen kan du bära en vit, lätt beskuren, monterad T-shirt med en guld- och svart uttalandekedja. Kombinera dem med en svart minikjol. För skorna skulle både vita sneakers och svarta läderstövlar fungera mycket bra.

Vit halterneck crop top med minikjol

vit halterneck crop top med minikjol
källa

Här är ett mycket enkelt, uppfriskande och lite konstnärligt svartvitt utseende. För toppen kan du bära en vit halter-topp för att visa upp några kurvor och hud. Koppla ihop den med en matchande vit mini-kuvertkjol. Lägg till ett par svarta bildsandaler i mixen för att göra utseendet komplett.

Svart skinnjacka med grafisk t-shirt och knälång kjol

svart skinnjacka med grafisk t-shirt och knälång kjol
källa

För att se cool och mörk ut, här är en helt svart outfit som kan hjälpa dig med det. Till toppen kan du bära en svart grafisk t-shirt med en svart skinnjacka. Para ihop dem med en svart knä längd kuvert kjol. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att avsluta klädseln i stil.

Ljusblå chiffongblus med halva ärmar och vit mini-kuvertkjol

ljusblå chiffongblus med halva ärmar och vit minikjol
källa

Om du vill se extra uppfriskande och lättillgänglig kan du ibland välja kombinationen av himmelblått och vitt. För att applicera detta på ditt utseende kan du bära en himmelsblå chiffongblus med halva ärmar. Koppla ihop den med en vit minikjol. Använd vita fotledsremmar för skorna. Slutligen lägg till en himmelblå läderhandväska för ett ännu mer uppfriskande utseende.

Vit t-shirt med V-ringning och mörkblå miniskort

vit t-shirt med V-ringning och mörkblå miniskort
källa

För att forma denna snygga och lite sofistikerade outfit kan du börja med en vit högkvalitativ t-shirt för toppen. Kombinera den med en mörkblå minikjol. Låt oss bli lite mer kreativa för skorna genom att bära ett par svarta stövlar med läder. Bär ett blå halsband för att komplettera det snygga utseendet.

Svart och vit randig skjorta med knäppning med minikjol och filthatt

svartvitt randig skjorta med knappar, minikjol och filthatt
källa

Att forma detta konstnärliga och lekfulla utseende är att ha på sig den svarta filthatten. För resten av kläderna, ha på dig en svart och vit vertikal randig skjorta med knappar och en svart minikjol hög kjol. Använd ett par svarta läderhöga klackar för att skorna ska se snygga och snygga ut.

Orange linne med vit minisidukuvertkjol

orange linne med vit mini siden kuvert kjol
källa

För att se uppfriskande och glad ut är himmelblå en färg som kan hjälpa dig med detta, som nämnts, medan en annan färg som kan är orange. Till exempel kan du bära en orange linne med en vit minikort som kärnan i kläderna. För skorna kan du bära vita klackar med öppna tår för att komplettera utseendet.

Ljusblå chambrayskjorta med knapplås och midikjol med sicksackmönster

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och midikjol med sicksackmönster
källa

För att forma denna snygga och luftiga outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en svartvitt midi-kuvertkjol med sicksackmönster. Kombinera den med en elegant brun axelväska i läder för att se unik och vacker ut. Använd vita höga klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Vit tröja med mini-kuvertkjol och silverklackar

vit tröja med minikjol och silverklackar
källa

Kom bara ihåg att hålla sakerna enkla för att uppnå detta mysiga och härliga utseende. För toppen, bara bära en vit tjock stickad tröja. Koppla ihop den med en svart super mini-kuvertkjol så att dina ben ser extra långa och smala ut. Slutligen ha på dig ett par silver och vita höga klackar för att se skarpa och eleganta ut.

Hoppas att du tycker om kuvertkjolens outfitidéer som jag just pratade om i listan ovan. Testa dem och se om de tycker att din kroppstyp och karaktär är tillräckligt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*