Kubism inomhus utomhusmöbler

Kubism inomhus utomhusmöbler

1959 skapade Bodil Kjær ett brett utbud av moderna möbler som är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Nu, nästan sex decennier senare, har Carl Hansen & Son lagt till den danska arkitekten inomhus-utomhus-serien i sin samling.

Inomhus-utomhus-serien är gjord av teak och utvecklades ursprungligen för den amerikanska marknaden. Den består av en solstol, ett litet bord, ett matbord, ett matbord, en två-sits lounge soffa, en gunga soffa och en solstol. Tidigare framställningar i samlingen gjordes av mahogny, teak och ask. Varje del är gjord av högkvalitativa material och överlägset hantverk, så kollektionen tål väderförhållanden som i Danmark som direkt solljus, regn, dimma och vind.

BK14 solstolen är tunn och strömlinjeformad men lugnande och robust. Det är lika tilltalande att titta på som att ligga ner. Liksom resten av kollektionen har solstolens solida teakkonstruktion en enkel geometrisk kvalitet och är utformad för att vara underbart väderbeständig över tiden. Kompletterande kuddar av väderbeständigt Sunbrella-material finns också och erbjuder elegant avkoppling med optimal komfort. BK11 lounge stol har en linjär form påverkad av kubismen. Stolens solida teakkonstruktion är designad för att patina underbart med ålder och användning. Resultatet av det professionella utförandet är ett lutande säte och ett lutande ryggstöd med armstöd, ben och löpare som är sammanställda för att bilda två rutor.

Kubisminspirerad inomhus-utomhus möbelserie - DigsDi
Amazon.com: Bröllopsduk utomhusduk kubism inspirerad.
Kubisminspirerad inomhus-utomhus möbelserie - DigsDi
Amazon.com: Diameter 50 "rund bordsduk, ovala figurer levande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*