Kreativa sätt att visa dina foton på väggarna

Kreativa sätt att visa dina foton på väggarna

Förutom att det är moderna målningar, är bilder ett coolt sätt att memorera alla dina familjemedlemmar och de lyckligaste ögonblicken. Väggmontering är kanske det mest populära sättet att dekorera ditt hem och visa din familj som bäst. Så låt oss se vad variationerna är.

Att bara fästa det på väggarna är det enklaste sättet – inga ramar, inga naglar, bara lim eller tvättband – enkelt, snabbt och modernt. Du kan också skriva ut dem som på Instagram och göra ett riktigt Instagram-collage. Ett sådant collage kan skapas som ett enda konstverk i en ram eller skrivas ut på några kuber för att fästas på väggen utan ram. Polaroids glömmas inte bort, så du kan skapa en cool gallerivägg av dem när som helst och var som helst. Detta är en tidlös idé. En gallerivägg är ett mycket populärt sätt att visa foton och bilder. När du väljer en ram väljer du olika ramar – i olika storlekar och färger – så ser den modern och iögonfallande ut. En sådan mångsidig gallerivägg kommer alltid att få uppmärksamhet. Vill du ha något mer tidlöst? Då föredrar du matchande ramar och liknande foton – bara svartvitt eller bara färgat.

Hur kan du se dina foton utan att vidröra väggarna? Om du har hyllor som tar upp hela väggen – lägg bara alla dina foton på dem och voila – dina bakgrundsbilder kommer inte att bli bortskämda! Lister är en annan perfekt idé för att inte förstöra väggarna. En fotostång kan också hjälpa dig att hänga upp det du älskar, och enkelt trådnät är en bra idé om du vill byta bilder ofta. Din korkskiva är ett annat sätt att byta bilder ofta utan att vidröra själva väggarna. Letar du efter mer kreativa idéer? Skapa en stor väggmålning av garn som låter dig bifoga och ändra olika bilder var du vill. Få fler kreativa idéer nedan!

17 Helt otraditionella, unika sätt att hänga bilder på.
75 kreativa sätt att visa dina foton på väggarna - DigsDi
22 Foto / Instagram-väggar som en del av interiören |  Interiör för Li
DIY Photography Wall Art från Baby Crib Sprin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*