Kreativa moderna badrumsljusidéer

Belysning och lampor kan helt ändra rummet, vilket gör det mysigare, svalare och mer märkbart. Idag har vi förberett ett antal förtjusande belysningsidéer för ditt badrum och tro mig, de kan utgöra rummet. Att välja dolda lampor är en bra idé som kan förvandla ditt badrum till ett supermodernt utrymme. Se bara till att det finns tillräckligt med ljus för att inte göra badrummet dyster. Taklampor och till och med ljuskronor är det mest populära alternativet. Eftersom de är moderna kan de ha en touch av glamour, industriell eller någon annan stil som passar utrymmet. Mina favoriter är hänglampor med bollar – bara ett par hänger på ena sidan av spegeln och ditt badrum är trendigt och underbart! Njut av fler fantastiska idéer nedan!

Taklampor / ljuskronor

Taklampor är de mest populära för moderna badrum: de är snygga, lätta att använda och kan framhäva alla zoner du behöver: bad, handfat eller duschar. Om du vill ha en kantig och modern känsla har du valet mellan matta och glänsande metalllampor, rörformiga och andra, klara och frostat glashänglampor i olika former – klart glas passar alla inredningar, frostar inte och det finns också mindre ljus . De kan också hängas i olika typer av kedjor och enkla sladdar – det beror på utseendet du vill få.

Vägg- och taklampor

Vägg- och taklampor är också en bra idé för ett modernt badrum – som vägglampor används de vanligtvis i diskbänken. De ger det här hörnet mycket ljus och gör alla morgon- och kvällsrutiner enklare och bekvämare. Välj klart och frostat glas och nyckfulla former och fixera dem bredvid speglar. Taklampor är fantastiska eftersom de bokstavligen inte tar plats, de ger ljus. Gå efter något lakoniskt, modernt och enkelt – inga lynniga mönster eller alltför förfinade detaljer.

Inbyggda lampor

Inbyggda lampor kan vara en bra idé att lägga till en minimal känsla i rummet eller lägga till ytterligare ett ljusskikt som kombinerar dem med ljuskronor och olika typer av lampor. Använd speglar med inbyggda lampor och endast inbyggda tak och väggar för ett coolt utseende och mycket ljus.

fantastiska 27 kreativa moderna badrumsljusidéer du kommer att älska.
43 kreativa moderna badrumsljusidéer du kommer att älska - DigsDi
Tunnelplattor som vänder på hörnet.  27 Kreativt modernt badrum.
Idéer för badrumsbelysning: kreativa och fördelaktiga - Decorifus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*