Kreativa kranar

Kreativa kranar

En kran är en nödvändig sak för ett badrum eller kök, och ibland blir det ett tillbehör som lyfter fram din design och inredning. En funktionell kran lägger till ljus, filtrerar vatten och kanske till och med sparar det – det finns alla typer av modeller som du kan prova. Här hittar du unika 3D-tryckta föremål, bekväma kranar som du kan använda för att tvätta ansiktssprutvatten i och många andra modeller som sticker ut. Här är några moderna och djärva idéer som du kan köpa och installera i ditt utrymme just nu – alla sticker ut.

Noah tar den intuitiva handlingen att välta i kranen. Kranen har en temperaturreglering på toppen som kan vridas 90 grader för att växla mellan varmt och kallt. Tippa bara det horisontella röret och vattnet strömmar ut. Designen är lakonisk och modern – ett svart rör som passar i alla moderna badrum. Den inspirerades ursprungligen av formen på den traditionella japanska bambufontänen men fick ett modernare utseende.

’AXOR starck V’ observerar mänsklig interaktion i förhållande till vatten och rymd. Mest slående är dess transparenta kropp – den första blandaren i sitt slag – som fokuserar på vattnets rörelse. Som en teknisk funktion som gör vatten synligt gör det att mixern kan smälta in i omgivningen och visar metaforiskt hur vatten är en värdefull resurs som ligger till grund för vårt dagliga liv. Den öppna pipen främjar denna uppfattning om naturresursens vitalitet och gör det möjligt för användare att uppleva vattenflödet framför ögonen – från kranen till bassängen i en fritt fallrörelse.

Spraykranen har en innovativ sprayfunktion som släpper ut en kontinuerlig, mjuk vattenstråle som bekvämt kan användas för en bekvämare tvättning av ansiktet. Ännu bättre, det sparar tre fjärdedelar av den mängd vatten som normalt används. Den mjuka vattensprayen ökar komforten och bekvämligheten med att tvätta ansiktet. Designen innehåller två utlopp – ett som ger bekvämt sprayvatten uppåt och ett som levererar bubbelvatten nedåt. Handtagets höjd är 60 mm (tre gånger så hög som traditionella kranar), vilket innebär att kranen kan svänga flexibelt. Detta gör det superlätt att tvätta ansiktet och håret.

Daphne från Park Geun är en unik bit som består av en dusch, handdusch och kran. Liksom alla tre av dem gör Daphne ett utmärkt jobb och använder sin egen form till sin fördel. Det är väldigt funktionellt eftersom du kan hålla händerna fria för att montera Daphne på ett högre ställe. Den kan användas som kran genom att trycka på den nedre knappen. När du har dragit i handtaget och tryckt upp knappen kan du använda det som en dusch. Det är möjligt att använda den på en effektiv plats genom att exponera duschkranen när den används och exponera duschhuvudet och spela en roll som en kran när den inte används. Visst det coolaste i hela ditt hus!

En helt ny era inom kranar har kommit: 3D-tryckta kranar. American Standards DXV höjer ribban med sina helt nya kreativa krandesigner skapade med 3D-utskriftsteknik. Med selektiv lasersintring tar det cirka 24 timmar för varje kran att skrivas ut av massiv metall. Det är sedan handgjorda för ett mer polerat utseende.

Quis Tap-Touch tvättställsblandare skulle använda 15% mindre vatten än ett typiskt kranflöde för samma vattentryck och samtidigt skapa oväntad skönhet. Den flytande virveln skapas genom att använda två separata flödeselement med olika diametrar, en roterar medurs och den andra moturs. Resultatet är ett fascinerande vätskegaller eller annan ovanlig vattenflödesdesign, beroende på virvelformens element.

32 kreativa handfatkranar i samtida och moderna mönster.
Kreativa kranar och handfat |  Kran design, Modern kran, Unik.
32 kreativa handfatkranar i samtida och moderna mönster.
Kreativa kranar och synd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*