Kreativa klädlagringslösningar för små utrymmen

Inte alla har tillräckligt med utrymme för en klädkammare, de flesta av oss letar desperat efter utrymme för att lagra ett nytt par skor eller en kappa. Här är några små utrymme för dina kläder som hjälper dig att hålla utrymmet snyggt organiserat och ha bekvämt förvaringsutrymme. En loftsäng kan dölja din garderob under, och även en vanlig säng kan dölja vissa föremål. Väggkrokar ger plats för olika föremål och tillbehör – du kan fixa dem i en garderob eller tvättstuga. En rörlig skåpstång öppnar utrymme och ett automatiskt kemiskt rengöringsställ kan sitta i det smala skåpet.

Öppna skåp och förvaringsenheter

Öppna skåp är en aktuell trend. De är perfekta för små utrymmen eftersom de ser luftiga och inte skrymmande ut. De gör dina kläder och skor till en del av inredningen. Du kan använda ett öppet trä- eller metallskåp för hjul för att flytta var som helst, eller till och med ta ett hörn i ditt sovrum och fästa klädhängare direkt i taket och väggarna. Öppna hyllor och hyllor för att organisera och förvara dina tillhörigheter är också en bra idé. Skjut dem på plats med varje tum utrymme.

Dold förvaring

Dolda lagringsenheter gör att dina rum ser större ut när de löser upp dem. Var kreativ med sådana enheter – välj en förvaringspall, bänk, garderob, fäst några arrangörer och förvaringsenheter till garderober och väggar. Du kan också lägga till några lådor i dina trappor för förvaring om du vill. Det här är en bra idé att få ut det mesta av ditt utrymme. Få fler kreativa idéer nedan!

38 Kreativa klädlagringslösningar för små utrymmen - DigsDi
38 Kreativa klädlagringslösningar för små utrymmen - DigsDi
klädförvaring litet rum foto 5 av 6 kreativa klädförvaring.
38 Kreativa klädlagringslösningar för små utrymmen (มี รูปภาพ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*